DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
No ale Pattinson nie spotka się z dwoma innymi Batmanami, więc nie mają mojego zainteresowania ;(((
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Bawi mnie sporo osob w necie chcących Bale'a w Flashu. Jezus on tak tam nie pasuje. Filmy Nolana, co by o nich nie mówić, muszą pozostać samodzielne. Tak jak mam nadzieje bedzie z filmem Reevesa.

Kocham Bale'a i ta trylogia to jest jedną z najważniejszych dla mnie, ale wolałbym już Kilmera tam.

Odpowiedz
Mogą chcieć, teraz to już jest po ptokach skoro scenariusz jest gotowy, z resztą ilu Batmanów miałoby się tam pojawić? Jest dwóch, a nie zdziwię się jeszcze jeśli dostaniemy JDM w wydaniu Flashpoint.

Odpowiedz
O Jezu cameo Clooneya to byłaby najlepsza rzecz w tym całym DCEU.

Odpowiedz
Oficjalnie, Justice League będzie miniserią, 4 odcinki po 1 godzinie.

Odpowiedz
Najlepszym Batmanem from the Future byłby Sean Connery.

Odpowiedz
Najgorszym*

Od Flasha bym w sumie tylko oczekiwał camea Shippa/Gustina (co miałoby sens i zaznacze - camea) i na tym może się zamknąć obsada. Byleby reżyser nie zmarnował potencjału Batflecka i Keatona oraz miał faktycznie konkretną dobrą historie w głowie. Mimo wszystko to może być jeden z ciekawszych czysto komiksowych produkcji.

Odpowiedz
Dostał byś kijem od niego to jeszcze przeprosiłbyś i poprosił o więcej :) only Sean Connery

Odpowiedz
(22-08-2020, 23:48)marsgrey21 napisał(a): Mogą chcieć, teraz to już jest po ptokach skoro scenariusz jest gotowy, z resztą ilu Batmanów miałoby się tam pojawić? Jest dwóch, a nie zdziwię się jeszcze jeśli dostaniemy JDM w wydaniu Flashpoint.

Całkiem prawdopodobne :)

Odpowiedz
(22-08-2020, 23:46)Kuba napisał(a): Bawi mnie sporo osob w necie chcących Bale'a w Flashu. Jezus on tak tam nie pasuje.

Keaton tym bardziej tam nie pasuje
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Własnie nie. Stylistyka Burtona była idealna dla solowego Batmana który może wpadać na crossovery. No dla mnie to jest idealnie komiksowy Bruce, podobnie jak Affleck. Bale zupełnie się do takich zabaw nie nadaje.

Odpowiedz
Bale to mógłby wpaść na moment do Pattinsona. W DCEU Keaton, Kilmer, Clooney i nawet kurka Adam West mogą pasować:)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Bale to był ten Batman który w każdej części napotykał na Wielką Nolanowską Maszynę SF i miał do czynienia z banda ninjów która spaliła Rzym ? :p

Wszystko pasuje jak się odpowiednio zrobi.

Tylko że Bale "zamknął rozdział" i jest na emeryturze. I albo byłby ex-Batmanem albo trzeba by konkretnie zmieniać historię a to trochę duża ingerencja.

A Keaton, Kilmer i Clooney to w zasadzie ta sama osoba :p

Odpowiedz
https://deadline.com/2020/08/reginald-hudlin-says-static-shock-movie-in-development-dc-fandome-1203020726/

Cytat:Static Shock movie was in development as part of DC’s revitalizing the imprint which is devoted to African American voices.

Static Shock - nie znam go.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Spoko postać, ale nie na własna produkcje. Jak już to jako element kinowych Titans w przyszłości

Odpowiedz
Czy żyjemy w rzeczywistości, w której DC wstaje z kolan, a MCU kopie sobie grób pod przewodnictwem Czarnej Pantery i Kapitan Marvel? Czy to w końcu rok Linuksa? 
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
To samo dzisiaj pomyślałem. Żegnaj Marvel, zrobiłeś swoje, a teraz ponownie witam Batmana.

Odpowiedz
Huntersky cos w tym jest. Jeszcze rok temu jakby ktos mi powiedzial, ze bede sie jaral produkcjami DC i bede zainteresowany czymkolwiek od Warner DC bardziej od MCU to bym go wysmial i kazal wypierdalac:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Czy ja wiem. Najbliższe kilka lat to pewnie nadal hegemonia MCU będzie. Ale im bardziej WB będzie odchodził od idei dzielonego uniwersum, a bardziej skupi się na solówkach/elseworldach, tym większa szansa, że to od nich będziemy dostawać po prostu ciekawsze projekty. Z Marvela się robi taka jednolita papa, gdzie każda produkcja chce się przypodobać maksymalnie szerokiemu targetowi, a to imo nie służy niczemu dobremu.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Najblizsze kilka lat to wciaz hegemonia Marvela? Z calym szacunkiem mimo, ze kocham MCU calym sercem(ale tak gdzies do Far From Home) to tego nie widze. No po prostu nie.
Absolutnie zaden projekt nie wyglada mi na cos co będzie kontynuowalo hegemonie marvela.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości