DVD z importu
Kurcze tak się nie mogę doczekać przesyłki, że już zaczynam się denerwować :) Minął równo tydzień a filmu nie ma. Mam nadzieję ze przesyłki z HMV nie idą dłużej niż 10 dni :) Ile najdłużej czekaliście na przesyłke z HMV??
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Heh, gdybyście importowali rzeczy z Hongkongu, jak mnie się zadarza, to chybabyście zeszli na zawał.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Negrin napisał(a):Heh, gdybyście importowali rzeczy z Hongkongu, jak mnie się zadarza, to chybabyście zeszli na zawał.
Kumpel gdy zamówił japońskie wydanie Kill Bill to szło mu dokładnie 83 dni... ;-)
Więc te 10 dni to jeszcze nie takie kosmosy... ;-)

Odpowiedz
Do mnie ostatnio mój zamówiony "Die Hard: Special Edition 2DVD" szedł ze Szczytna do Gdańska prawie półtora miesiąca. Wszystko dzięki Poczcie Polskiej. ;)

Ten HMV niezły - Blade Runner 5DVD za 60-parę złotych? Wow.

Odpowiedz
Zadzwoń na pocztę ;) Z mojego doświadczenia wynika, że czasem zdarza się tak, że sie listonoszowi nie chce paczki nosić i 'zapomina' awizo zostawić...
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
Alez jestem wkur... W czwartek zamowilem dwa filmy bedace "in stock"("wysylka w 24-48 godzin") na dvdsource.co.uk - wlasnie pojawila sie na moim koncie na tej stronie informacja, ze sa "on order with supplier". Czyli 4 pracujace dni zabralo im stwierdzenie, ze nie maja ich jednak na stanie i ze trzeba zamowic dodatkowe kopie. W takim tempie otrzymam zamowienie za ladnych pare tygodni. Nie polecam tego sklepu.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Ten HMV niezły - Blade Runner 5DVD za 60-parę złotych? Wow.

Czy to wydanie ma polskie napisy?

Odpowiedz
Według tej strony:

http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=111#11

To tak. Nawet dodatki mają!

Odpowiedz
No niezły, ale nie licz na to wydanie w metalowym opakowaniu, najwyraźniej już nie jest dostępne.

Don Vito napisał(a):Czy to wydanie ma polskie napisy?
Było już o tym sto razy na tym forum mówione, ma polskie napisy z wyjątkiem trzeciej płyty.

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):
No niezły, ale nie licz na to wydanie w metalowym opakowaniu, najwyraźniej już nie jest dostępne.
Nie potrzebuję metalowego pudełka, wystarczy mi takie. Zwłaszcza, że tańsze. Gdybym nie zbierał na laptopa to pewnie już bym zamawiał. :)

Cytat:
Don Vito napisał(a):Czy to wydanie ma polskie napisy?
Było już o tym sto razy na tym forum mówione, ma polskie napisy z wyjątkiem trzeciej płyty.
Według strony podanej przeze mnie post wyżej wszystkie płyty mają napisy (niektóre nawet dźwiek) polskie.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Nie potrzebuję metalowego pudełka, wystarczy mi takie. Gdybym nie zbierał na laptopa to pewnie już bym zamawiał. :)
Nie no jasne, że jak zależy przede wszystkim na dodatkach to i tak jest to nieporównywalnie taniej w porównaniu do takiego samego wydania polskiego. Tym niemniej jakby wciąż było dostępne to wydanie limitowane nie dodałbyś tych niecałych 20 złotych? :)

Don Vito napisał(a):Według strony podanej przeze mnie post wyżej wszystkie płyty mają napisy (niektóre nawet dźwiek) polskie.
A może tam nawet pisać, że jest w języku suahili, ale nie zmienia to faktu, że polskich napisów ani ścieżki audio na trzeciej płycie nie ma. Mówi ci to gość, który to sprawdził empirycznie :)

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):
Crov napisał(a):Nie potrzebuję metalowego pudełka, wystarczy mi takie. Gdybym nie zbierał na laptopa to pewnie już bym zamawiał. :)
Nie no jasne, że jak zależy przede wszystkim na dodatkach to i tak jest to nieporównywalnie taniej w porównaniu do takiego samego wydania polskiego. Tym niemniej jakby wciąż było dostępne to wydanie limitowane nie dodałbyś tych niecałych 20 złotych? :)
OK, wygrałeś. :)

Cytat:
Don Vito napisał(a):Według strony podanej przeze mnie post wyżej wszystkie płyty mają napisy (niektóre nawet dźwiek) polskie.
A może tam nawet pisać, że jest w języku suahili, ale nie zmienia to faktu, że polskich napisów ani ścieżki audio na trzeciej płycie nie ma. Mówi ci to gość, który to sprawdził empirycznie :)
Może masz jakieś obce wydanie? Ale ok, wierzę Ci. ;)
Szkoda, chociaż mnie wyłącznie angielskie napisy nie przeszkadzają, to jakbym chciał komuś puścić film to już ciężko.

BTW http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1&sku=221174 Ile to? Z 450zł? Wow, w porównaniu do naszej ceny. :)

Odpowiedz
Crov napisał(a):Może masz jakieś obce wydanie? Ale ok, wierzę Ci. ;)
Szkoda, chociaż mnie wyłącznie angielskie napisy nie przeszkadzają, to jakbym chciał komuś puścić film to już ciężko.
No obce, bo sprowadzane z Anglii, z HMV :)
Nie będzie ciężko, bo mu puścisz "Final Cuta" z polskimi napisami i po kłopocie.

Odpowiedz
Moi znajomi sa wybredni i musza oglądać wszystkie wersje filmu. :P

Odpowiedz
Crov napisał(a):BTW http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1&sku=221174 Ile to? Z 450zł? Wow, w porównaniu do naszej ceny. :)
Ehh, gdyby to u nas śmigało w takiej cenie to raczej długo bym się nie zastanawiał nad zakupem.

Odpowiedz
A ma to polskie napisy?

Odpowiedz
Phil napisał(a):Cholera, minęło już 12 dni od zakupu, a paczki nie ma :/. Mam dziwne wrażenie, że nie zmieściła się do skrzynki, więc listonosz ją wywalił :P.
Zagraniczne listy zwykłe (bo jako taki przysyłają) też są dość często rejestrowane (przez kontrolę, która później sprawdza, czy takie przesyłki są dostarczane), więc raczej nie sądzę by ją wywalił. Nawet gdyby z jakiegoś powodu chciał, to by się nie odważył :)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):A ma to polskie napisy?
A czy jakby miało to narzekałbym, że tego nie ma u nas w takiej cenie, zamiast zamówić sobie z HMV? :)

Odpowiedz
A ja cie tam znam? Moze nie lubisz zamawiac zagranicznych wydan. ;p

Odpowiedz
Jednego dnia (ponad 2 tygodnie temu) zamówiłem z HMV jeden film, a po pięciu dniach następny.

Ten zamówiony pięć dni później dzisiaj doszedł, a ten droższy i "poważniejszy" (5DVD) nie dotarł. Pewnie komuś na poczcie się spodobało opakowanie i sobie przywłaszczył :(

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości