Zachowanie ludzi w kinach
(12-10-2021, 06:38)simek napisał(a): Małemu dziecku hałas i ekran kinowy mogą zrobić jakąś krzywdę? Serio pytam.

No pewnie tak, skoro nawet na stadionach i halach sportowych zaleca się gówniakom zakładać słuchawki wygłuszające.

Odpowiedz
No, a tu nic. To musieli być prawdziwi fani Bonda!
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
Ja bym poleciał od razu do obsługi i prosił o ich wypierdolenie z sali gdyby gówniak zaczął ryczeć.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Powiem szczerze, że darło się na tyle rzadko, że nie chciałoby mi się przepychać przez cały rząd i tracić kawałek filmu żeby ich wywalić, jakby częściej albo mniej istotny dla mnie film to owszem. Zresztą, przed pandemią musiałem tak zrobić, bo byliśmy na sali na jakiejś bajce my i romska rodzina, która nie uznawała konwenansów i społecznych rytuałów pobytu na sali kinowej i romskie dzieci darły się, skakały po fotelach, rzucały w siebie żarciem i w ogóle zachowywały się jak na placu zabaw, a wyprowadzane przez obsługę z sali bluzgały coś na nas po ichniemu ;)
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
Film nr 5/1998 o zachowaniach w kinie. Jak zwykle nic się nie zmieniło :)

[Obrazek: 28242800db0eafa8e13bb117d2.jpeg]

Odpowiedz
Jakby ktoś z Krakowa chciał to mam dwa vouchery do Heliosa na dowolny seans, ja się nie wybieram, bo najbliższy mamy chyba w Dąbrowie.
Polski już nie ma.

Odpowiedz

Odpowiedz
Na szczęście nie jestem i nie będę szczepiony - więc problem mnie już nie dotyczy.
Najbardziej wkurwiało mnie gadanie do siebie, o ile jeszcze innych nie słyszałem, to moja dziewczyna koniecznie musiała - już nie jest moją dziewczyną, bo chamstwa nie zniesę

Odpowiedz
Dlatego ja chodzę jak mam wolne w tygodniu, wtedy mało lub zero ludzi. Śmieszy mnie to gadanie o przeżywaniu wspólnych emocji z widownią. W nosie mam emocje obcych ludzi ich wrzaski i jęki. Jedyne które były dla mnie ok, to wspólne seanse z kumplem lub maratony seriali. Gdybym był milionerem wynajmowałbym dla siebie całą salę i oglądał samotnie, ewentualnie niemowy miałyby ode mnie darmowy bilet.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Przy moich częstych wizytach w kinie zaskakująco dawno nie było żadnych kwiatków, zatem wczoraj musiało się coś dziać. Na seansie "Nightmare Alley" ;)

Myślicie, że zakaz konsumpcji na sali kinowej i sprzedaż pożywienia jedynie na wynos było świetnym pomysłem, eliminującym rozpraszające obżarstwo widzów? Nic bardziej mylnego! Na sali trafił się typ, który mimo zakazu wszedł na salę z zestawem spakowanym w tej papierowej szeleszczącej torbie i z jednego z tylnych rzędów co jakiś czas robił szelest na całą salę ;) Ale to nie wszystko, bo prawdziwa inna gwiazda seansu uaktywniła się na ostatniej scenie. Jakaś babka daleko z tyłu odczuła potrzebę słownej komunikacji z towarzyszem/towarzyszką, na co pewien typ wkurzony wrzasnął na wszystkie rzędy: "IDŻ GADAĆ W DOMU!", na co kobieta niewinnym tonem "Ale dlaczego Pan tak do mnie mówi?" czy jakoś tak xD

Odpowiedz
Nie wiem, jak to się stało, ale na filmie "Inni ludzie" na moim pokazie był max 12 latek, ale to max :D

Jeśli pomylił sale i zamiast iść na Pixara, poszedł na adaptację Masłowskiej, to pewnie był nieźle skonfundowany :D

Odpowiedz
Nice! Gościu miażdży. I jednocześnie nabrałem ochoty na popcorn z masłem...

Odpowiedz
Ale w sumie co w tym tak imponującego? Podrzuca tym kubkiem, macha łapami, a i tak wysypuje sporo. Czy chodzi o to, że: wow, grubas a sprawnie zapanował kubek zamiast zjeść?

Odpowiedz
Co takiego imponującego? Refleks i zmarnowanie na rzecz tego popisu jedynie paru ziarenek ;)

Odpowiedz
[Twitter]https://twitter.com/ClownWorld_/status/1611135520431800320?s=20&t=3qVf1xLcM2LzG9QKuU__Bg[/Twitter]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ekhm... zły wątek.

Odpowiedz
Nie wyobrażam sobie dobrego wątku dla tego czegoś xD
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
A ten o PC usunięty :)?

Poza tym Joker - na końcu okaże się to jakimś prankiem jak w Oggym i karaluchach, a poza tym korporacje nie będą strzelać w stopę, robiąc z nośników progresywnych ideologii tak paskudnych postaci jak Klauni Książę Zbrodni.

Odpowiedz
Panowie, internet jak zwykle sra się o bzdury. Ten komiks dotyczy tego ze na Jokera rzucona jest klątwa. Ogólnie z tego co się zorientowałem na szybko to całkiem oryginalne podejście do postaci, w dodatku zamknięty elseworld. Oczywiście wyjęte z kontekstu po to żeby prawuchom twitterowym pękła żyłka na dupsku i żeby dalej zaogniać identity war, bo tego właśnie potrzebujemy :)

Nie wspominam już o darmowym marketingu dla tego wydania
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Trochę późno z tym wyskakuję, ale - Multikino wchłonęło sieć Cinema3D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon