(12-10-2021, 06:38)simek napisał(a): Małemu dziecku hałas i ekran kinowy mogą zrobić jakąś krzywdę? Serio pytam.
No pewnie tak, skoro nawet na stadionach i halach sportowych zaleca się gówniakom zakładać słuchawki wygłuszające.
12-10-2021, 08:57
|
Zachowanie ludzi w kinach
|
|
No, a tu nic. To musieli być prawdziwi fani Bonda!
The key of joy is disobedience.
12-10-2021, 09:21
Ja bym poleciał od razu do obsługi i prosił o ich wypierdolenie z sali gdyby gówniak zaczął ryczeć.
12-10-2021, 09:26
Powiem szczerze, że darło się na tyle rzadko, że nie chciałoby mi się przepychać przez cały rząd i tracić kawałek filmu żeby ich wywalić, jakby częściej albo mniej istotny dla mnie film to owszem. Zresztą, przed pandemią musiałem tak zrobić, bo byliśmy na sali na jakiejś bajce my i romska rodzina, która nie uznawała konwenansów i społecznych rytuałów pobytu na sali kinowej i romskie dzieci darły się, skakały po fotelach, rzucały w siebie żarciem i w ogóle zachowywały się jak na placu zabaw, a wyprowadzane przez obsługę z sali bluzgały coś na nas po ichniemu ;)
The key of joy is disobedience.
12-10-2021, 10:02
Jakby ktoś z Krakowa chciał to mam dwa vouchery do Heliosa na dowolny seans, ja się nie wybieram, bo najbliższy mamy chyba w Dąbrowie.
Polski już nie ma.
03-12-2021, 11:28
Na szczęście nie jestem i nie będę szczepiony - więc problem mnie już nie dotyczy.
Najbardziej wkurwiało mnie gadanie do siebie, o ile jeszcze innych nie słyszałem, to moja dziewczyna koniecznie musiała - już nie jest moją dziewczyną, bo chamstwa nie zniesę 09-01-2022, 03:21
Dlatego ja chodzę jak mam wolne w tygodniu, wtedy mało lub zero ludzi. Śmieszy mnie to gadanie o przeżywaniu wspólnych emocji z widownią. W nosie mam emocje obcych ludzi ich wrzaski i jęki. Jedyne które były dla mnie ok, to wspólne seanse z kumplem lub maratony seriali. Gdybym był milionerem wynajmowałbym dla siebie całą salę i oglądał samotnie, ewentualnie niemowy miałyby ode mnie darmowy bilet.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
10-01-2022, 00:09
Przy moich częstych wizytach w kinie zaskakująco dawno nie było żadnych kwiatków, zatem wczoraj musiało się coś dziać. Na seansie "Nightmare Alley" ;)
Myślicie, że zakaz konsumpcji na sali kinowej i sprzedaż pożywienia jedynie na wynos było świetnym pomysłem, eliminującym rozpraszające obżarstwo widzów? Nic bardziej mylnego! Na sali trafił się typ, który mimo zakazu wszedł na salę z zestawem spakowanym w tej papierowej szeleszczącej torbie i z jednego z tylnych rzędów co jakiś czas robił szelest na całą salę ;) Ale to nie wszystko, bo prawdziwa inna gwiazda seansu uaktywniła się na ostatniej scenie. Jakaś babka daleko z tyłu odczuła potrzebę słownej komunikacji z towarzyszem/towarzyszką, na co pewien typ wkurzony wrzasnął na wszystkie rzędy: "IDŻ GADAĆ W DOMU!", na co kobieta niewinnym tonem "Ale dlaczego Pan tak do mnie mówi?" czy jakoś tak xD 30-01-2022, 18:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-2022, 18:41 przez Kryst_007.)
Nie wiem, jak to się stało, ale na filmie "Inni ludzie" na moim pokazie był max 12 latek, ale to max :D
Jeśli pomylił sale i zamiast iść na Pixara, poszedł na adaptację Masłowskiej, to pewnie był nieźle skonfundowany :D 19-03-2022, 19:03
Ale w sumie co w tym tak imponującego? Podrzuca tym kubkiem, macha łapami, a i tak wysypuje sporo. Czy chodzi o to, że: wow, grubas a sprawnie zapanował kubek zamiast zjeść?
04-01-2023, 14:48
Co takiego imponującego? Refleks i zmarnowanie na rzecz tego popisu jedynie paru ziarenek ;)
04-01-2023, 15:16
[Twitter]https://twitter.com/ClownWorld_/status/1611135520431800320?s=20&t=3qVf1xLcM2LzG9QKuU__Bg[/Twitter]
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-01-2023, 13:19
Nie wyobrażam sobie dobrego wątku dla tego czegoś xD
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 06-01-2023, 16:23
A ten o PC usunięty :)?
Poza tym Joker - na końcu okaże się to jakimś prankiem jak w Oggym i karaluchach, a poza tym korporacje nie będą strzelać w stopę, robiąc z nośników progresywnych ideologii tak paskudnych postaci jak Klauni Książę Zbrodni. 06-01-2023, 16:45
Panowie, internet jak zwykle sra się o bzdury. Ten komiks dotyczy tego ze na Jokera rzucona jest klątwa. Ogólnie z tego co się zorientowałem na szybko to całkiem oryginalne podejście do postaci, w dodatku zamknięty elseworld. Oczywiście wyjęte z kontekstu po to żeby prawuchom twitterowym pękła żyłka na dupsku i żeby dalej zaogniać identity war, bo tego właśnie potrzebujemy :)
Nie wspominam już o darmowym marketingu dla tego wydania 07-01-2023, 14:47 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Jakość kopii filmowych w polskich kinach. | Danus | 26 | 7,046 |
18-09-2010, 18:10 Ostatni post: military |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |