Sequele "Avatara" (2022-2027?), reż. James Cameron
Cytat:Tak, Mental, akurat Ty, wielki milosnik Smerfow w Kosmosie przejmujesz sie jakims kolorowym renderem.

Zamierzałem iść do kina. A teraz sam już nie wiem...

Oczko

Odpowiedz
Miejscami mocny Double Dutch Rider, ale jest tu troche o Avatarze:

https://variety.com/2021/film/news/denis-villeneuve-james-cameron-avatar-dune-1235132632/
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jaram się.

[Obrazek: avatar-2-excl-spider.jpg]

https://www.empireonline.com/movies/news/avatar-2-spider-jake-neytiris-adopted-human-son-exclusive-image/
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Widzicie? Marudziliśmy, narzekaliśmy, sprzeczaliśmy się i wyszło na jaw, że Jim siedzi przez cały czas na forum KMF stąd tak wolno leci praca nad Avatarkami. I sobie teraz zobaczył nasze marudzenie i zaczał wrzucać materiały Duży uśmiech

Screeny w pytę. Mnie natomiast się podoba ukazanie fabuły: że jest ludzkie dziecię (nawiązanie do Księgi Dżungli? Duży uśmiech), które Neytiri i Jake przygarnęli i mają swoje potomstwo. Czyli można założyć, że głównym plotem będzie to, że na Pandorze zostały jakieś resztki ludzi/rebeliantów i walka będzie toczyć się pomiędzy nimi a klanem Jake'a, a być może innymi klanami Na'Vi, które coś będą chciały z tym dzieckiem zrobić (?).
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Akcja Avatara 2 jest ulokowana w czasie, w którym ludzie wracają na Pandorę.

Tutaj nie ma co zakładać.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
https://variety.com/2022/film/news/zoe-saldana-cried-avatar-2-footage-1235206703/

Cytat:I was able to see just 20 minutes of the second installment, right before the year ended, last year. And I was speechless. I was moved to tears.

[Obrazek: teary-eyed-smile.gif]

Odpowiedz
Taki zły?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja już od samego czytania się popłakałem.

Odpowiedz
"Teraz już w niczym *chlip* mnie nie zaangażują"

Odpowiedz
Zapinajcie pasy. Traila w maju!

https://sffgazette.com/sci-fi/movies/avatar-2-trailer-will-reportedly-debut-with-doctor-strange-in-the-a1252

Odpowiedz
Dobra muza w trailerze czyni cuda:

https://www.digitalspy.com/movies/a39481736/avatar-2-zoe-saldana-moved-to-tears/

Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
POLSKI TYTUŁ

[Obrazek: the-office-michael-scott.gif]

Odpowiedz
He? W oryginale jest jakiś podtytuł, czy po prostu 2?

Odpowiedz

Odpowiedz
(26-04-2022, 11:39)simek napisał(a): He? W oryginale jest jakiś podtytuł, czy po prostu 2?

Nie ma, ale właśnie Walt Disney Polska zaktualizował swój kalendarz premier i dodali właśnie taki tytuł.

To jeszcze nic, ponieważ: "Czarna Pantera: Wakanda w moim sercu"

Odpowiedz
To będzie sequel "Kształtu wody" od del Toro?

Odpowiedz
W plotkach, które potwierdził później Cameron dwójka miała tytuł:

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(26-04-2022, 11:43)Pelivaron napisał(a): To jeszcze nic, ponieważ: "Czarna Pantera: Wakanda w moim sercu"
To już o krok od "Thor. Miłość i grzmocenie" Uśmiech
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(26-04-2022, 11:39)marsgrey21 napisał(a): Avatar 2: Water Being
Pytanie czy w polskim tłumaczeniu chodzi o Water Being/Entity czy może o Essence/Substance of Water? Uśmiech 

Odpowiedz
(26-04-2022, 11:43)Pelivaron napisał(a): .

To jeszcze nic, ponieważ: "Czarna Pantera: Wakanda w moim sercu"

Powinno być: w moim CZARNYM sercu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon