Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe
Ek kurva, właśnie to czytam i mam oczu kąpiel.
Ludzie, czytaliście ten "artykuł"?

Cóż za ścierwo.

Odpowiedz
Nie wiem kto taki artykuł napisałx ale mi się w chuj nie spodobałx i wydajex mi się że ta osoba chyba nie myślx jasno
Gdzie ten nasz świat zmierzax

Odpowiedz
To już mogli dać "o" zamiast iksów. Przynajmniej bardziej po polsku.

Odpowiedz
Ja te "x" czytam jako "o". Dzięki temu wszystko jest zabawne. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Dziwne, jak czytałem artykuł Sztywnego Patyka w CD Action który też deklaruje się jako niebinarny, mimo pokracznej formy osobowej nie było tam żadnych xów. Mogliby się zdecydować wspólnie na jakąś jedną polską formę tego. Teraz co artykuł będziemy inną wersję czytać i się gubić.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Najlepiej jakby wszyscy zdecydowali się nie odpierdalać takich cyrków :D
.

Odpowiedz
Ja jako człowiek kultury i demokrata dostosuje się do tych cyrków, tylko niech mi podsuną jedną zrozumiałą wersję. Inaczej będę zmuszony podchodzić do tego transfobicznie, czyli używać konserwatywnych/faszystowskich końcowek i odmian.

Odpowiedz
Moja niebinarna znajoma wprost mówi, że nie obraża się jak się zwraca do niej żeńską formą, gdyż mówi że język polski jednak rządzi się innymi prawa niż angielski, w którym więcej jest neutralnych płciowo słów. A języki słowiańskie mają większy podział na rozróżnianie płciowe, zwłaszcza jak wyraz kończy się na "a" - z tego powodu Bagheera w niektórych przekładach Księgi dżungli czy Godzilla były traktowane u nas jako płci żeńskiej.

Odpowiedz
Co tu się stało? Wydaje mi się, że jeszcze 10 lat temu nikt nie słyszał o czymś takim takim jak niebinarność, a teraz wychodzi, że co druga osoba to niebinarna.

Odpowiedz
Dzisiaj wszyscy niebinarni, a robić ni ma komu.

Odpowiedz
Szkoda że nie mamy nikogo niebinarnego :(
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
A to tylko jedna z naszych zalet.

Odpowiedz
Gdyby był tu ktoś taki, raczej by się nie przyznał.

Odpowiedz
Cytat:Co tu się stało? Wydaje mi się, że jeszcze 10 lat temu nikt nie słyszał o czymś takim takim jak niebinarność, a teraz wychodzi, że co druga osoba to niebinarna.

Wcześniej się mówiło
, ale nie było cool i modne za takiego uchodzić ;)
Poza tym pewnie przynajmniej połowa tych ludków tak naprawdę nie jest, ale próbuje zrobić coś, co jest akurat na czasie i nie wpadła na żaden lepszy pomysł. Tak to przynajmniej wygląda na podstawie przykładów w najbliższym otoczeniu o których mi wiadomo.

Odpowiedz
Dobrze widzę? Filmweb wypieprzył z profili zakładkę "aktywność"? Kogoś już tam do reszty pojebało?

Odpowiedz
[Obrazek: 1890430deec9632sy73j3e5bgu41.png]

Dawno temu już sobie odpuściłem tą stronę, nieczytelna i pojebana.

Odpowiedz
Oceniam tam filmy od 11 lat, IMDb ani Letterboxd mi nie lezą (choć z tego drugiego czasem korzystam), takie zmiany tylko wkurwiają i powodują, że sie odechciewa klikać tam cokolwiek.

Odpowiedz
Cytat:Oceniam tam filmy od 11 lat
Ja od maja 2006. Siedzę tam z przyzwyczajenia, bo za dużo roboty by przenosić oceny na inny portal, czy nawet i do zeszytu wpisywać.

Odpowiedz
Ja to samo, no i mam tam dużo znajomych kont, zawsze dzięki temu wpadnie jakaś polecajka
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Że wam się jeszcze chce w tym babrać. Skasowałem konto już nie pamiętam ile lat temu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon