Gorące wieści, plotki itp.
Dla mnie to news typowy dla jakiegoś tabloidu i portalu typu pudelek.

Odpowiedz
Nie od dzisiaj wiadomo że gwiazdy zarabiające miliony mają przeważnie nasrane we łbach, więc jeśli to prawda - nie jestem specjalnie zaskoczony.

Odpowiedz
Najwyraźniej Bale wcale ich nie pobił tylko krzyczał na matkę. Ech.

Odpowiedz
Oczywiście polskie serwisy napisały o biciu, a chodziło o napaść słowną. Za kilka brzydkich wyrazów matka i siostra poleciały na policję, litości.

PS. Tak czy siak gwiazdy są porąbane, dobrze że Bale jednak do tej większości nie należy [chociaż podobno miał atak złości na planie Terminatora :twisted:].

Odpowiedz
Ja tam juz o niejednym zwariowanym wybryku Krystiana slyszalem. Podobno to niezle zwichrowany ekscentryk. I wcale mnie to nie dziwi. Mam taka teorie, ze jesli chcesz poznac prawdziwa osobowosc aktora, to przypomnij sobie jego role, w ktorej wypadl najbardziej przekonujaco. A najlepsza rola Bale'a to moim zdaniem ta z American Psycho. :)

Odpowiedz
Jeśli tylko jego życie prywatne nie będzie brało góry nad zawodowym (patrz: Tom Cruise), guzik mnie obchodzi co robi 8)

Odpowiedz
No u mnie jest oczywiscie podobnie. Gdyby patrzyl inaczej, musialbym z listy ulubiencow skreslic co najmniej polowe hollywoodzkich popaprancow. :)

Odpowiedz
Bale był też świetny w Mechaniku - czyżby miał rozdwojenie osobowości (co by może tłumaczyło te wrzaski na matkę).
Ogólnie, to w życiu chyba nie ma w zasadzie szans, żeby się dogadać z rodzicami, a siostra pewnie stanęła po stronie matki (jak się baby zgadają, to można się strasznie wkurzyć), więc ja tam Krystiana rozumiem.
I'm smart and I want respect!

Odpowiedz
A ja mam teorię, że one po prostu chciały iść na premierę, ale Bale nie chciał ich zabrać 8) Albo, jak ktoś napisał na forum SHH, matka Bale'a powiedziała mu że Batman & Robin jest najlepszy :lol:

Odpowiedz
Aronofsky jednak będzie reżyserował nowego 'Robocopa'

Boooya!:)

Odpowiedz
Nie udało mu się zrealizować Batmana,to weźmie się za Robocopa. Zobaczymy jaką to nam wizje zaprezentuje w swoim filmie
koronex1989

Odpowiedz
Jeżeli będzie to wizja podobna do tego, co chciał zaprezentować w Batmanie to będzie rewelacja. Musi być Rka. Ciągle żaluje, że jego wizji Batmana nie ujrzymy już zapewne.

Odpowiedz
D'mooN napisał(a):Aronofsky jednak będzie reżyserował nowego 'Robocopa'

Boooya!:)
Super, można przestać flugać i autentycznie oczekiwać tego filmu, chociaż wciąż nie mam pojęcia po co to miałoby powstać.

Odpowiedz
Wydzieliłem temat
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
jestem z ciebie dumny :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
:)))

Na początku chciałem opisać 'Temat został wydzielony' ale w sumie pomyślałem że co tam, tym razem zbiorę creditsy i podziękowania.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Ja patrzę w przyszłość, Steven w przeszłość. Woli ciągnąć film tam, gdzie kiedyś był, a ja chciałbym pchnąć go w całkiem innym kierunku.

Watpliwosci, ze Krolestwo Krysztalowej Czaszki zostalo spieprzone przez maczanie w nim dzordzowskich palcow, wlasnie zostaly rozwiane.

Odpowiedz
No proszę:

Cytat:Shia LaBeouf ranny w wypadku i pijany 27 lipca 2008

Oficer policji z Los Angeles poinformował, że Shia LaBeouf został zatrzymany za spowodowane wypadku w stanie upojenia alkoholowego. Miało to miejsce dzisiejszego ranka w Hollywood. Sierżant S. Wolf powiedział, że LaBeouf był kierowcą pojazdu i wraz ze swoim pasażerem zostali ranni. Policja nie podała jak poważne są to obrażenia. Na razie nie wiadomo jeszcze jak potraktowana zostanie cała sprawa - czy jako ciężkie przestępstwo czy jako wykroczenie.

Odpowiedz
Właśnie się dowiedziałem jaki tytuł w Polsce będzie miał Tropic Thunder ...
Panie i Panowie Tropic Thunder = Jaja w Tropikach ...

WTF !!??

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości