Sequele "Avatara" (2022-2027?), reż. James Cameron
(12-12-2022, 14:25)Dr Strangelove napisał(a):
(12-12-2022, 14:23)srebrnik napisał(a): Ale o Żydach i Murzynach dalej będą posty?
https://goodfaithmedia.org/a-jewish-reflection-on-the-spiritual-message-of-avatar-cms-15477/

Myślę, że coś się da zrobić Uśmiech

Jestem!!!Uśmiech

W Avatarze czuc Panteizm i Barucha Spinoze, ktory choc odrzucal talmudyczny Judaizm i demiruga Jahwe, to bankowo taplal sie w ideach kabalistycznych.

Przy okazji:

https://external-preview.redd.it/24AorjZOCHrYyq77RZbXuPXTohum1E5WPV3j85cOjCA.jpg?auto=webp&s=7522609fcec33772bd72c43587591f4b844a189f

Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Danus napisał(a):Na weekend praktycznie nie ma miejsc na seanse IMAX 3D. Sale pełne. Nie licze tych na samym dole.

Ja wykupiłem cały dziesiąty rząd w poznańskim IMAXie. Jebać biedę.

Odpowiedz
Żeby mieć komfort, to trzeba też kupować wszystkie miejsca przed i za sobą w linii prostej, bo inaczej masz gwarancję, że ludzie przed Tobą przeszkodzą Ci w seansie pierdzeniem, a osoby za Tobą Cię zarzygają i obsikają. Słabo wyjść z kina w takim stanie, zwłaszcza, gdy się reprezentuje hasło "jebać biedę".

A swoją drogą - być z Poznania i mieć takie motto? Serio?
.

Odpowiedz
No Mental je wykupil i bedzie sprzedawac trzy razy drozej...przyjezdnym bogolom z Warszawy Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
To jest dobry pomysł na biznes. Bardzo nawet
.

Odpowiedz
Mental ma doświadczenie w handlu biletami. Ja wchodzę w ciemno w ten interes!
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Doświadczenie ma ale w kupowaniu Uśmiech W sprzedaży to powiedziałbym średnio Uśmiech

Odpowiedz
(13-12-2022, 13:13)Mental napisał(a):
Danus napisał(a):Na weekend praktycznie nie ma miejsc na seanse IMAX 3D. Sale pełne. Nie licze tych na samym dole.

Ja wykupiłem cały dziesiąty rząd w poznańskim IMAXie. Jebać biedę.

Ktoś dostał zwrot za bilety od Fify na kartę podarunkową kina xD 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
https://naekranie.pl/aktualnosci/james-cameron-avatar-2-efekty-lepsze-niz-marvel-thanos-1670919757?fbclid=IwAR3BuelxcHXC7kiBcFdW9hILbR1aHW_yZRfglghZWMbRvHk5XHOYf3GKGI4

Dżejms podbija stawkę.

Odpowiedz
Oczywiscie ma rację. Ja krolowi wierzę Uśmiech
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ch..., kupiłem dziś bilet na piątek w 3D.
Ale tylko po to by moja jedynie obiektywna opinia równoważyła orgię ku czci Cameronbota 2000 jaką się tu będzie odpierdalać.

Odpowiedz
Bohater na którego nie zasługujemy...

Odpowiedz
(12-12-2022, 14:04)Craven napisał(a):
(12-12-2022, 12:20)Corn napisał(a): Szanuję tylko tych, którzy jak ja, nawet nie wiedzą kiedy jest premiera Smerfnych Hitów 2. Z jedynki pamiętam tylko migrenę i ziewanie. Dwójka nie zapowiada się lepiej.

Na szczęście wiesz gdzie jest temat o tym filmie i jesteś tak zaangażowany, żeby w nim ogłaszać światu jak bardzo na niego nie pójdziesz Uśmiech

Ja nawet nie wiem o istnieniu tego tematu. 
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Prawie jak Szczęki 15 Oczko
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
No, nadal wygląda sztucznie.

Odpowiedz
Pierwsza oficjalna recka "Na ekranie" Dawida Muszyńskiego jest na takie Mech. Wizualia nie robią wrażenia bo świat gier komputerowych dogonił możliwości Avatara. Fabularnie to nuda z oklepanym motywami.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
(13-12-2022, 19:49)Debryk napisał(a): Fabularnie to nuda z oklepanym motywami.

Nieee Uśmiech

Odpowiedz
Przejrzałem po łebkach co tam piszą wielcy krytycy na "Pomidorach" i chyba jest dokładnie to czego się spodziewałem. Nawet w tych entuzjastycznych.

Pozostaje czekać na to co napisze nasza tutejsza "crème de la crème" filmowego półświatka Uśmiech

Odpowiedz
Gusta i odczucia są różne, wiadomo. Przejrzałem jednym okiem kilka tych recek. Nic odkrywczego w nich nie znalazłem, pewnie tak samo jak nie znajdę w fabule Avatara 2. Za 2 lata to samo przeczytacie w reckach Avatara 3. Zapewne 30 lat temu Ci sami ludzie pisaliby to samo o "Tańczącym z wilkami".

Karawana jedzie dalej. Karuzela się kręci.

No ale liczę, że A2 zdrowo zarobi w BO. Może wtedy podjarany Di$ney z rozpędu da zielone światło nie tylko dwóm kolejnym częściom, ale i Alicie 2&3 Język
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon