Zapowiedzi
Ten trailer mi uzmysłowił jak bardzo zasysa polski rap

Odpowiedz
O, o kulisach tego ekstremalnego rollercoastera z Energylandii :)? 

Odpowiedz

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Dorociński gwiazdą kolejnego filmu Matuszyńskiego.

https://naekranie.pl/aktualnosci/minghun-marcin-dorocinski-obsada-1680178415/amp

Odpowiedz
(10-01-2023, 15:23)Trailery Srailery napisał(a): Na miejscu staje się świadkiem rosnącego napięcia między swoimi kolegami, a mającymi arabskie pochodzenie pracownikami punktu z kebabem.

patronat: Agora, oko, TVN, Nesweek i KOD?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Rozrywki dla dzieci nigdy za wiele:

Odpowiedz
Ja Kicię Kocię znam tylko z takich akcji jak ta, gdzie wysadza Norsdream albo prowadzi ostrzał z armatohaubicy.

Odpowiedz
kompletnie mnie ominęło info w październiku 2022, że Smarzol będzie kręcił "Dom Dobry", chyba starają się o finanse z PISF

Cytat:Jak informuje Spór w kinie "Dom Dobry" ma opowiadać historię przemocy w polskiej rodzinie. Zdaniem blogera historia będzie mocna i poruszająca, ponieważ Smarzowski uważa, że tylko takie historie warto przenosić na ekran.

Za produkcję filmu "Dom dobry" odpowiada firma Lucky Bob z Bydgoszczy, za którą stoją Wojciech Gostomczyk i Janusz Hetman. W niej Wojciech Smarzowski jest dyrektorem kreatywnym. To właśnie z nimi reżyser zrealizował "Wesele", a wcześniej współpracował przy "Klerze".

Odpowiedz
Dajcie Smarzolowi bilet do USA, niech obczai na czym polega przemoc w rodzinie.

Tam dla przykładu jedna grupa etniczna wykręca 4x wyższe wyniki domowych gwałtów i aktów przemocy niż w białych rodzinach mimo, że stanowi 12% populacji całego kraju.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Która?

Odpowiedz
(01-04-2023, 19:42)Lashly napisał(a): Ja Kicię Kocię znam tylko z takich akcji jak ta, gdzie wysadza Norsdream albo prowadzi ostrzał z armatohaubicy.

I dobrze. Te książki są beznadziejnie napisane i piszę to jako ojciec dwójki gówniaków i stały czytelnik z przymusu.

Powiem tak, większość jest po prostu kiepska i ma niskie walory edukacyjne, które inne tego typu serie przemycają bardzo dobrze. Ale "Kicia Kocia nie chce się tak bawić" to skandaliczny, ideologiczny twór. Jestem w szoku, że żadne prawactwo nie podjęło jeszcze nawet niszowo tego tematu.

Ksiazeczka (dla, kurwa, dwuletniego dziecka) jest o tym, jak chłopcy znęcają się nad swoimi koleżankami bo się bawią w rycerzy, którzy ratują księżniczki i chcą je zamykać w piwnicy. Serio. Wywala lewactwo poza skalę, ja to piszę a wiecie że nie jestem przesadnie wyczulony. Kalkuje problemy dotyczące dorosłych i przenosi na literaturę dla najmłodszych. Ale to nie jest "pójście spać", "pójście na spacer" tylko serious shit. Niewinny Pacek zmienia się nagle w prześladowcę i gwałciciela. Disturbing, bez kitu. Nawet moja kobieta uznała, że to too much.

Buduje zbędne uprzedzenia od najmłodszych, w tym wieku w ogóle nie powinno się kierować na kategorie wojny płci bo dzieci tego nie rozumieją. Moja młodsza córka też czasem "nie chce się tak bawić" ale z koleżankami.

Znalazłem fragment. https://images.app.goo.gl/ou8UUxE7fQcQzQmy9
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
(04-04-2023, 19:42)yacajackowski napisał(a): Która?

Na tym forum pytasz o takie rzeczy w takich tematach? :) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Agnieszka Holland nakręci film o uchodźcach na granicy polsko-białotuskiej. Tytuł: "Zielona granica".

https://wyborcza.pl/7,75410,29628498,agnieszka-holland-pracuje-nad-filmem-o-polsko-bialoruskiej-granicy.html

Odpowiedz
^^ To nie news z 01.04?

Odpowiedz
Data jest 3 kwietnia, doktorze.

Odpowiedz
(06-04-2023, 13:18)deymos napisał(a): ^^ To nie news z 01.04?
O tym, że Holland kręci taki film dowiedziałem się dziś rano w drodze do pracy z radia TOK FM, bo był z nią wywiad na ten temat. Więc nie, to nie Prima Aprilis.

EDIT: Zresztą, poniżej wspomniany wywiad:

https://audycje.tokfm.pl/podcast/138271,-Zielona-granica-czyli-kryzys-uchodzczy-oczami-Agnieszki-Holland

Odpowiedz
Ten temat już kilka dni temu śmigał po forum, bo nawet pisaliśmy o castingu. Chciałem zagrać Kongijkę w ciąży, ale zaproponowano mi najwyżej rolę drutu kolczastego
.

Odpowiedz
Nie miałeś szans z Janiną Ochojską, pogódź się z tym w końcu

Odpowiedz
(06-04-2023, 13:28)OGPUEE napisał(a): Data jest 3 kwietnia, doktorze.

To było pytanie retoryczne, geniuszu.

Bo to brzmi jak żart, znając wyczyny p. Agnieszki.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości