Gorące wieści, plotki itp.
Cameron i remake Zakazanej Planety :roll:

Z jednej strony nie chcę żeby ktokolwiek ten film ruszał, a z drugiej strony to jednak Cameron. Ale za to z trzeciej strony to po chuj to rimejkować w ogóle!?

Odpowiedz
Już wolę remake takiego filmu, z którego można sporo wycisnąć i zaproponować nowe spojrzenie na znaną historię, niż debilne, kręcone niemal scena w scenę nowe wersje filmów sprzed 20-30 lat.

Odpowiedz
Ja mam bardzo ambiwalentne odczucia, z jednej strony to bardzo chciałbym zobaczyć rozwinięcie tej historii w nowej oprawie, z dobrym reżyserem, ale z drugiej to po jaką cholerę ruszać tak wspaniały film, remaki prawie zawsze wychodzą do dupy, więc lepiej nie ryzykować. W sumie to nie rozumiem - deficyt fajnych historii do nakręcenia? Bo nie wierzę w to, że Cameron ściągnąłby do kin więcej ludzi remakiem niż nowym filmem, nie on.

Odpowiedz
Co powiecie na to:
KLIK
Były by niezłe jaja, ale tak naprawdę to gość ma naprawdę niezłą wyobraźnie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Batman konczy sie zawsze gdy na poklad wchodzi Robin. TAS stracil na klimacie. Forever wiadomo Co by nie mowic o Batkach Nolana - nie nalezy im sie cios w postaci tak niepotrzebnego bohatera jak Drozd. A Murphiemu za to by sie przydal powrot do niezle zagranego blockbustera.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Raczej na pewno nie będzie tego emo-pedzia Robina. Chyba w jakimś tam wywiadzie Nolan zarzekał się, że nie chce Robina w serii o Batmanie, a Bale stwierdził, że jak dadzą Robina to on rezygnuje z roli Batmana.

Odpowiedz
Ta, a Ford mial zagrac Indiane czwarty raz, tylko jak scenariusz bedzie wspanialy.
--
Laozi

Odpowiedz
Może dla Forda scenariusz Kryształowej czaszki był wspaniały :lol:

Odpowiedz
Fotki z The Descent 2 http://www.slashfilm.com/2009/01/06/first-look-the-descent-2-2/#more-18406

Nie wiem czemu ale rozbawiły mnie.

Odpowiedz
Widzę, że tragedia. Kolejny sequel który splami dobre imię pierwszej części.

Odpowiedz
Hannibal napisał(a):Cameron i remake Zakazanej Planety :roll:

Z jednej strony nie chcę żeby ktokolwiek ten film ruszał, a z drugiej strony to jednak Cameron. Ale za to z trzeciej strony to po chuj to rimejkować w ogóle!?

Spokojnie, skonczy sie na gadaniu.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
http://www.slashfilm.com/2009/01/07/first-look-jim-carrey-as-scrooge-in-a-christmas-carol/

Czy ktoś może mi powiedzieć co się stało z Robertem Zemeckisem? Smutne to już się robi.

Odpowiedz
Pierwsze zdjęcia z nowego Tarantino
http://www.imdb.com/media/rm1417447936/tt0361748

Po mordzie Pitta wnoszę, że będzie sporo zabarwienia humorem.
I'm smart and I want respect!

Odpowiedz
To nie sa pierwsze zdjecia. Fotki z planu i kadry z filmu kraza po necie juz od dawna :)
--
Laozi

Odpowiedz
Keanu Reeves zagra główną rolę w aktorskiej wersji Kowboja Bebopa :roll:

http://www.slashfilm.com/2009/01/15/confirmed-keanu-reeves-playing-spike-spiegel-in-foxs-cowboy-bebop/

Odpowiedz
Bardziej boli mnie fakt, że za adaptację wziął się Fox.

Odpowiedz
Częściowe wizerunki potworów z Where the Wild Things Are - boskie!!!

http://www.slashfilm.com/2009/01/16/sneak-peek-the-monsters-of-where-the-wild-things-are/#more-18828

Odpowiedz
Raper 50 Cent ogłosił, że zakłada własne studio filmowe Cheetah Vision. Jednym z pierwszych filmów, jakie zostaną tam wyprodukowane, będzie "The Dance" z Nicolasem Cage'em i Centem w rolach głównych.

Obraz będzie opowiadać o założycielu bokserskiego programu (Cage) oraz jego najlepszym zawodniku (50 Cent), który trafia do więzienia. Oprócz tego Cheetah Vision zakupiło siedem innych scenariuszy. Według jednego z nich raper zamierza wyreżyserować debiutancki film.
(filmweb)

* * *

Śmierdzi kupą na kilometr :wink:
Quite an experience to live in fear, isn't it?
That's what it is to be a slave.

Odpowiedz
Z ocenami filmów 50 centa może być jak z ocenami jego najnowszej gry, w której ratuje Afrykę czy coś. W każdym razie, na długo przed premierą w Maximie pojawiła się recenzja, zgodnie z którą gierka jest lepsza od podobnych stylistycznie Gearsów 2 i Resistance 2. I Killzone 2 też, bo przedpremierową reckę tego tytułu też dali. :) Ogólnie mnie to pachnie kupowaniem ocen - i jakoś, przy okazji, nie dziwi.

Odpowiedz
koronex1989 napisał(a):Wcześniej była podobna indformacja ale myślałem że to żart.Teraz doszedł oficjalny komunikat.
http://www.filmweb.pl/Ridley+Scott+oficjalnie+re%C5%BCyserem+adaptacji+gry+%22Monopoly%22,News,id=47394

I choc na pierwszy rzut oka wydaje się to dla mnie absurdalne to jestem niezmiernie ciekaw co z tego wyjdzie.

Komentarze na filmwebie wymiatają:

A film zakończy się sceną, która będzie kultowa:
"Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Kostki do gry sunące ku polu z Amsterdamem. Oglądałem promienie lampki nocnej błyszczące w ciemnościach na hipotece z Wiedniem. Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy na deszczu. Czas umrzeć."

Kij tam z niebieskim pionkiem. I tak najtrudniejsza będzie rola kostki.

Ciekawe, kiedy zaczną ekranizować sprzęt RTV/AGD...

Tetris The Ultimate Quadrilogy

Coś mi mówi, że tam zagra Russel Crowe... no nie wiem, taka męska intuicja :P

--

Ciekawe, czy na całym świecie też się tak nabijają z Ridleya?
Szanse marne, ale kurde... może z takiego (z pozoru) idiotyzmu, urodzi się coś ciekawego?
Quite an experience to live in fear, isn't it?
That's what it is to be a slave.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości