Sequele "Avatara" (2022-2027?), reż. James Cameron
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
"Avatar: One Battle After Another".
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Cameron uprzedził Andersona i żodyn tego nie widział.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Według mnie zdradza trochę za dużo punktów fabularnych :/

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
No, zdradzili że na końcu będzie wielka bitwa Na'vi na ptakach kontra maszyny ludzi, tego się kurwa nie spodziewałem.
Jakby Cameronowi mózg nie obumarł w wyniku jedzenia wegańskich sałatek to by wyzyskał do maksimum potencjał Lang + córka Geraldine jako nowa power couple uniwersum.
Ale nie mam great expectations.

Odpowiedz
Czepiać się o te bitwy, to tak jak czepiać się, że w Star Trek główne bitwy toczą się na statkach, a w Star Wars na miecze świetlne.

To i tak będzie pure old fashion action flick któremu większość filmów z ostatnich lat nie podskoczy.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Pure old fashioned action flicks nie składały się w 95% z polygonów.

Odpowiedz
Czy strzyżenie baranów nie może być sztuką?

https://www.filmweb.pl/news/Jak+zobaczy%C4%87+nowe+fragmenty+widowiska+%22Avatar%3A+Ogie%C5%84+i+popi%C3%B3%C5%82%22+w+pa%C5%BAdzierniku-163137
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie, bo to nie jest poziom Endgame, gdzie wrzucili ten sam film z klipem z niedokończonym CGI.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Nie wiem co się stało, ale ekipa od trailerów tych nowych Avatarów stoi jakieś 3 półki niżej niż ekipa promująca pierwszą odsłonę.
Tam w momencie, gdy wjeżdżały napisy "from director of Terminator, Terminator 2, Aliens, True Lies, Titanic" to biło od tego taką epą że szok. A tutaj jakieś to wszystko... disneyowate, bez tempa, bez pomysłu.

Tak bez pomysłu, że wygląda jak DLC do Avatara 2 w postaci nowego klanu, bo prawdę powiedziawszy - liczyłem na więcej w kontekście zmiany środowiska akcji. Skoro w pierwszej części była dżungla, w drugiej woda, to miałem nadzieję że James pójdzie w jakieś dowalone do pieca rejony górzyste, wulkaniczne (tak przynajmniej zapowiadał podtytuł). A tu w zwiastunie lipa straszna, nie pokazali w zasadzie nic nowego.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Poprzedni trailer był lepszy, epicki przynajmniej dla mnie, nie wiem, po co był ten trailer.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Będzie znowu dużo wody, trochę lasu, a z nowości to jakieś pustkowia i więcej walk w powietrzu. No średnio, zdecydowanie zbyt mocno czuć recykling materiału.

Z drugiej strony II i III to właściwie jeden - 7h film, więc może oczekiwania co do jakichś nowości były zbyt duże.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Cytat:Tam w momencie, gdy wjeżdżały napisy "from director of Terminator, Terminator 2, Aliens, True Lies, Titanic" to biło od tego taką epą że szok. A tutaj jakieś to wszystko... disneyowate, bez tempa, bez pomysłu.
Bo w tamym czasie te tytułu coś znaczyły. Dla współczesnych nastolatków to jakieś archaiczne kino już. Nie zbudujesz na tym marketingu
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
From the director of Avatar!
From the director of Avatar: Way of the Water!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To wygląda tak, jakby już sam Cameron był tymi filmami zmęczony. Niech odda to jakiemuś zaufanemy reżyserowi, a sam weźmie się za Diabły i ten film o Hiroszimie. Wyszłoby to na dobre wszystkim zainteresowanym.

Odpowiedz
Typ ma przecież robić kolejny gówno-sequel Terminatora. Chyba, że już nieaktualne.

Odpowiedz
Nie jestem pewien, ale chyba nie było potwierdzone, że on to ma w ogóle reżyserować. Pewnie skończy się na produkowaniu, może scenariuszu.

Odpowiedz
Zabawne

https://comicbookmovie.com/sci_fi/avatar/james-cameron-suggests-avatar-4-and-5-arent-guaranteed-reveals-fire-and-ashs-mammoth-runtime-a224115?

Odpowiedz
Chłop jęczy, że koszty poszły do góry. Tymczasem trójka ma podobno dużo niższy budżet od dwójki.

Taaa, z pewnością sie nie zwróci Uśmiech

Odpowiedz
Jeśli ktoś nie chce karmić clickbaita to o czasie trwania trójki jest tyle: And we’re at three hours, big surprise!
Czyli wciąż nie wiadomo czy to oznacza 166 minut czy może 192, bo tak jak już kiedyś narzekałem: dzisiaj na wszystko co ma ponad 2:40 mówi się że trwa trzy godziny :p

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon