Sequele "Avatara" (2022-2027?), reż. James Cameron
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
W grudniu kameroon będzie mógł w końcu osiągnąć majątek w wysokości miliarda.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz

Cameron w końcu postanowił zatrudnić do zaśpiewania końcowej piosenki kogoś znanego.

Odpowiedz
Słabo. Jakby to była Tajlor Słift z hitem "FAAAJER!!!" to bym poszedł a tak to zostaję w domu.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Kolejny dowód, że moc Taylor działa. Bez Taylor nie pyknie miliard!
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Do czego to doszło, że nawet mi się nie chce iść do kina na nowego Camerona, i pewnie nie pójdę.

I jak ta kampania dalej będzie taka niemrawa, to niektórzy mogą się zdziwić wynikami w BO. Wiem, wiem, ten cykl czarnowidzstwa zawsze się powtarza, ale wibe wokół tego filmu jest jednak jakiś inny. To już nie jest wydarzenie, tylko blockbuster jakich wiele, nawet nie chce im się udawać, że jest inaczej, więc nie zdziwi mnie 1.3-1.5mld w box office.

W każdym razie pewnie dalej będzie się opłacało to kręcić, niestety...

Odpowiedz
Przy wariancie poniżej 1,8mld uważam, że Cameron to pier*** i skupi się na czymś innym, z czego najbliżej jest chyba film o bombach atomowych.

Disney może lubi liczyć pieniążki i to będzie mu się spinało, ale Cameron-megaloman? Nie... On lubi być Królem Królów, więc niezadowalające wyniki A3 przyjmie dość boleśnie...

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nawet jestem ciekawy ile to zarobi. Dwójka miała o tyle łatwo, że to był "powrót legendarnej historii od legendarnego Krula", po wielu latach. Tutaj zapowiada się na trzecią powtórkę z rozrywki, więc możliwe, że jakiegoś szału nie będzie, choć pewnie zarobi to na siebie.
Obstawiam granicę maks półtora miliarda.

Odpowiedz
https://www.filmweb.pl/news/Ile+trwa+czas+trwania+%22Avatar%3A+Ogie%C5%84+i+popi%C3%B3%C5%82%22+Mamy+potwierdzon%C4%85+odpowied%C5%BA-163880
Oficjalnie: Trójka będzie najdłuższa, bo dłuższa od dwójki o 3 minuty:
3h 15 minut, oczywiście PG-13.

Cytat:[Cameron] ujawnił, że pierwotnie znaczna część fabuły trzeciego "Avatara" znajdowała się w scenariuszu "Istoty wody". Kiedy Cameron zorientował się, że nie ma miejsca na skupienie się na postaciach, podjął radykalną decyzję o podzieleniu planowanej fabuły na dwa filmy
Taaa, w scenariuszu Avatara nie było na coś miejsca Duży uśmiech

Odpowiedz
nie nabierzesz mnie James, jebnąłeś trzeci raz to samo i będziesz liczył zielone z BO ale naprawdę mnie ta trzecia część ani trochę nie grzeje

Odpowiedz
samuuel napisał(a):Taaa, w scenariuszu Avatara nie było na coś miejsca Duży uśmiech

No jeśli poświęcasz godzinę na pływanie i latanie na rybach, kolejną na przyjaźń z wielorybem i jeszcze jedną na sceny bitewne to jak najbardziej może tak być Uśmiech
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
"podjął radykalną decyzję o podzieleniu planowanej fabuły na dwa filmy"

[Obrazek: laughing-butt-head.gif]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Odpowiedz
Taka dośc byle jaka ta piosenka.

Odpowiedz
To samo pomyślałem w kinie na pierwszym "Avatarze", jak piosenka wjechała.
Miło więc wiedzieć, że poziom w "Avatarach" pozostaje stabilny.

Odpowiedz
Posłuchałem teraz piosenki z pierwszego Avatara i choć mnie nie zachwyca to wciąz jest o niebo lepsza niż to.

Odpowiedz
Jestem pewny, że przy pierwszym filmie padło:
"James, napisz mnie tu "My heart will go on 2".
No i napisal chyba swoj najchujowszy utwor.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Chyba pierwszy raz, gdy JC tak o tym mówi? A może po prostu mu się już znudziło robi sobie podwaliny pod odejście. Jak będzie "marny" miliard to powie "pas".

https://www.darkhorizons.com/cameron-willing-to-walk-away-from-avatar/
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
To jest sprzed paru tygodni, w każdym razie czytałem już podobą jego wypowiedź. Niestety szansa, że film nie zarobi jest nie za duża, i tak obstawiam okolice 1,5-2mld. Co będzie kwotą mniejszą od poprzednich, ale i tak nikt nie zrezygnuje z kręcenia tego.

Natomiast co nastraja pozytywnie to fakt, że Cameron po raz pierwszy od wieków zaczął wykazywać zainteresowanie innymi projektami (ten o Hiroshimie, Devils, wspomina o sequelu Ality), więc może faktycznie (w końcu!) się znudził i robi powoli podwaliny pod oddanie Avatara w inne ręce. Bo to by był problem żeby oddać Smerfy komuś innemu i tylko pilnować żeby VFX-y były na poziomie? No ja twierdzę, że nie.

Odpowiedz
Szantaż moralny starego dziada Uśmiech
Niech odchodzi, krzyż na drogę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon