Harry Potter
Pomylili uniwersa. Gość urwał się z nowej trylogii Kathleen Kennedy.

[Obrazek: ENV3bpF.png]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ano. Z cyklu "znajdź pięć różnic":

[Obrazek: 44a64e73-174f-4c11-8755-f47902d3d5d7.png]

:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(26-03-2026, 18:03)slepy51 napisał(a): Ale czarnego niedźwiedzia czy białego? :)

Oba są jednakowo groźne i zdolne zrobić małe co nie co z mugola.

A co do foty. Myślałem, że ten czarny blezer to przeróbka i w samym serialu ograniczyli się do dredów. A to jednak legitne. To tym bardziej lol, zwłaszcza że ubiory innych postaci pasują i do nich, jak i świata przedstawionego. I o ile pamiętam, Snape był tradycjonalistą i nie znosił wszystkiego co mugolskie.

Odpowiedz
OGPUEE napisał(a):Oba są jednakowo groźne i zdolne zrobić małe co nie co z mugola.

Jasne, ale białe są jednak groźniejsze, czarnemu jak dasz dach nad głową i zasiłek to mieszka sobie in da hood i atakuje tylko sprowokowany:

Oczywiście samotna matka z młodymi, czyli w tym zakresie już bardziej jak u ludzi ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jestem chyba drugi raz w historii w tym temacie. Przyszedłem tylko poczytać rasistowskie posty.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

:)

Odpowiedz

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Niech od razu polacza to z uniwersum The American Society of Magical Negroes i tyle :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Tak w ogole to czemu Harry wyglada jak jakies trans dziecko, czy inna 40 letnia lesbijka? :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jakie czasy, taki Potter

A serio, to ja tak mocno utożsamiam tą serię z Radcliffem i spółką, że nawet książki czytałem i wyobrażałem sobie zawsze ekipę z tych filmów. Nie potrzeba mi zatem w sumie już żadnych ekranizacji.

Obejrzę ten serial ale raczej w ramach ciekawostki.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
(26-03-2026, 22:46)Bucho napisał(a): Tak w ogole to czemu Harry wyglada jak jakies trans dziecko, czy inna 40 letnia lesbijka? :)

Uuu... naraziłeś się Lady Voldemort :).

Odnośnie jeszcze brytyjskiej reprezentacji:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02b4NFcuAfcBGmq2B6E9UDDvR78CXQz3nPyHx4XwMPPbkiwg22qZKwiuuUYVXrpu43l&id=61552698815825

Odpowiedz

Odpowiedz
Snape Dogg :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Obejrzałem to już chyba z 10 razy i nie mogę przestać :D

Gość perfekcyjnie uchwycił w jakie szambo się wpierdolili. Już bym zrozumiał czarnego Dumbledore`a, ba czarnego ojca Pottera i mulata Harry`ego, ale czarny Snape wywraca to wszystko do góry nogami.
To trochę, a nawet bardzo trochę, jakby kręcić film o Ku Klux Klanie z Denzelem Washingtonem :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
No przecież nakręcili film o KKK z synem Denzela :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ale grał członka Ku Klux Klanu?
xD
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(27-03-2026, 17:01)OGPUEE napisał(a):
(26-03-2026, 22:46)Bucho napisał(a): Tak w ogole to czemu Harry wyglada jak jakies trans dziecko, czy inna 40 letnia lesbijka? :)

Uuu... naraziłeś się Lady Voldemort :).

Odnośnie jeszcze brytyjskiej reprezentacji:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02b4NFcuAfcBGmq2B6E9UDDvR78CXQz3nPyHx4XwMPPbkiwg22qZKwiuuUYVXrpu43l&id=61552698815825

Mowie, oni wiedza co robia:

https://pbs.twimg.com/media/HEbq-_EbAAQ-pKS?format=jpg&name=900x900

Odpowiedz
Rowling, choć różni w poglądach obecnej lewicy tyle samo co obrządek rzymskokatolicki z anglikanizmem, to jednak to dumna terfka i wciąż ma ostatnie słowo w Potterverse.

Poza tym hejt mamy przenosić na BAME'ów, a nie zagrożony podgatunek białego człowieka tj. homo blancus britannicae.

Odpowiedz
[Obrazek: 20260328-084216.jpg]

Odpowiedz
Głos rozsądku:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon