Co w TV...
Predator te filmy były wczoraj :)

Odpowiedz
Buuuu :( a myślałem, że sobie dziś Tombstone odświeżę :(

Odpowiedz
Ale jak w TV puszczają Tombstone, to w scenach gdy rozmawia dwóch gości stojących na przeciwko siebie i tak widać tylko kapelusze:)

Odpowiedz
20.04 - na Ale Kino - "Siedmiu Samurajów" kto może i chce niech rezerwuje czas.
"What is locked can be opened. What is hidden can be found. What is yours can be mine". - Garrett
The Dark Mod - Stories From The Shadows

Odpowiedz
Czy tylko ja dziś zamierzam sobie pokaleczyć oczy na telewizyjnej wersji Alien 3 ?? :D
22:20 - Polszmat

Odpowiedz
we wtorek, o 00.15 TVP1 w końcu, w końcu, nareszcie, przypomina świetny film wojenny Tobruk
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Predator895 napisał(a):Czy tylko ja dziś zamierzam sobie pokaleczyć oczy na telewizyjnej wersji Alien 3 ?? :D

Miałem taki zamiar ale od kiedy obejrzałem Director's Cut, to do tej zwykłej nie chce mi się wracać ;)

Odpowiedz
Eee bez przesady kinówka też ma swoje zalety ( patrz lepsze zakończenie) no i wielki sentyment po tylu latach obcowania z nią. Osobiście wole psa jako nosiciela, ale to już kwestia gustu.

Odpowiedz
Predziu, a Ty to przypadkiem nie masz 3 sztuk tego filmu na DVD?:)

Odpowiedz
Dwie :lol: przy czym pierwsze wydanie ma zajebiste wulgarne tłumaczenie, w przeciwieństwie do tego z AQ, które jest zmiękczone jak Polska telenowela.

Odpowiedz
To po kiego Ci Polsat.
Zresztą znając życie tłumaczenie będzie jak niegdyś w Predatorze: Aleś ty brzydki:)

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):we wtorek, o 00.15 TVP1 w końcu, w końcu, nareszcie, przypomina świetny film wojenny Tobruk

i dla takich filmow kupilem nowe widelo (a wlasciwie kombo ) :P

Odpowiedz
Hannibal napisał(a):Zresztą znając życie tłumaczenie będzie jak niegdyś w Predatorze: Aleś ty brzydki:)

O dziwo lektor zastosował nowa technikę :D przy większych bluzgach po prostu się wyciszał i słychać było czyste Fuck !!! :D

Odpowiedz
Hehe, dobre. To znacznie uczciwsze wobec widza niż Kurde.

Odpowiedz
Hannibal napisał(a):Hehe, dobre. To znacznie uczciwsze wobec widza niż Kurde.

dziwna moda zeby tlumaczyc zle przeklenstwa ciekawe skad to sie bierze

Odpowiedz
Środa 13.05.2009 21:00 Polsat - Zakochana złośnica
Widziałem to daawno temu, w sumie nic specjalnego, ale może ktoś będzie chciał pooglądać młodego Ledgera.

A tutaj najlepszy fragment:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w6XGUhzfutc[/youtube]

Odpowiedz
A w środę w Ale Kino niespodzianka. Film "Cradle Will Rock" (1999), który chyba ani nigdy nie został u nas wydany, ani nie emitowała go żadna stacja (powtarzam: chyba). To trzeci i ostatni jak dotąd film Tima Robbinsa (po "Bobie Robertsie" i "Dead Man Walking"), w którym aż roi się od znanych nazwisk. Azaria, Blades, Joan i John Cusackowie, Elwes, Philip Baker Hall, Murray, V. Redgrave, Sarandon, Turturro, Watson, Balaban, Jack Black, Giamatti, Gretchen Mol, Yulin... W sumie ciekawostka, z którą wypadałoby się zapoznać.

Odpowiedz
oj chyba był kiedyś puszczany - głowy nie dam, ale tak mi się wydaje; niemniej warto
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
18.05.2009 22:10 TVP 1 High Plains Drifter

Odpowiedz
dzisiaj "Pale Rider" Eastwooda o 20:05 na tvn7
Youniverse

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości