Jestem zaskoczony szybkością z jaką pojawił się ten zwiastun.
Jako, że jest to jedynie teaser to nie zwala z nóg ale jest przynajmniej interesująco. Pozatym to Nolan więc jestem przynajmniej spokojny.
Zaskoczył mnie jednak również przedstawiony styl filmu. Z wczesnych zapowiedzi i plotek prasowych można było odnieść wrażenie, że będzie to rasowy SF osadzony gdzieś "far, far away". Również budżet na to wskazywał. A tu proszę, akcja wydaje się rozgrywać w "naszym" świecie, ewentualnie w niedalekiej przyszłości. Teaser nie za bardzo pokazuje na co poszły te 200 milionów.
mile:
Jako, że jest to jedynie teaser to nie zwala z nóg ale jest przynajmniej interesująco. Pozatym to Nolan więc jestem przynajmniej spokojny.
Zaskoczył mnie jednak również przedstawiony styl filmu. Z wczesnych zapowiedzi i plotek prasowych można było odnieść wrażenie, że będzie to rasowy SF osadzony gdzieś "far, far away". Również budżet na to wskazywał. A tu proszę, akcja wydaje się rozgrywać w "naszym" świecie, ewentualnie w niedalekiej przyszłości. Teaser nie za bardzo pokazuje na co poszły te 200 milionów.
Paszczak napisał(a):Mnie tam ten teaserek kojarzy się raczej z Mrocznym Miastem Proyasa.Same here
Solo napisał(a):Śmierdzi na kilometr pedalskim "Matrixem"Pedalskim? Mógłbyś rozwinąć?
mile: Solo napisał(a):Obym się mylił, ale to może być taki "The Matrix" XXI wieku, choć trochę za wcześnie na rimejk.Wizualnie z Matrixem teaserek może się kojarzyć, ale filmy raczej nie będą miały ze sobą wiele wspólnego. Matrix to cyberpunkowe kino akcji, natomiast Inception zapowiada się na coś w stylu Memento czy Prestiżu.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
25-08-2009, 15:09