zajrzałem sobie do katalogu Google http://www.google.com/Top/World/Polska/Kultura_i_sztuka/Film/Recenzje/, gdzie na pierwszym miejscu oczywiście KMF, a na dalszych niestety NIC ciekawego.
Filmixer - jakiś taki niedorobiony, choatyczny, ze słabymi recenzjami;
ForumFilmowe.art.pl - nie wiem o co tutaj chodzi, aktualizowane lata temu;
ofilmie.pl - całkiem niezłe teksty i klub filmowy... niczym KMF bis, ale w zdecydowanie mnieeeejszych rozmiarach...
film.e-informator.pl - lipne recenzje
camera.art.pl - dobre teksty, ale nawigacja do dupy. i z aktualizacją na bakier.
J-Cinema - dobry pomysł, nie rozumiem wykonania
Azunime.net - bardzo porządna strona z dobrymi tekstami o filmach, do których nie mam pełnego przekonania;
refleksja ogólna - prócz Stopklatki i FilmWebu nie ma miejsca (no może 2-3 wyjątki), w którym możnaby poczytać - regularnie, zapisując je w 'ulubionych' - dobre teksty, które unikają jak ognia banału.
Większość nadaje się tylko do śmietnika...
Filmixer - jakiś taki niedorobiony, choatyczny, ze słabymi recenzjami;
ForumFilmowe.art.pl - nie wiem o co tutaj chodzi, aktualizowane lata temu;
ofilmie.pl - całkiem niezłe teksty i klub filmowy... niczym KMF bis, ale w zdecydowanie mnieeeejszych rozmiarach...
film.e-informator.pl - lipne recenzje
camera.art.pl - dobre teksty, ale nawigacja do dupy. i z aktualizacją na bakier.
J-Cinema - dobry pomysł, nie rozumiem wykonania
Azunime.net - bardzo porządna strona z dobrymi tekstami o filmach, do których nie mam pełnego przekonania;
refleksja ogólna - prócz Stopklatki i FilmWebu nie ma miejsca (no może 2-3 wyjątki), w którym możnaby poczytać - regularnie, zapisując je w 'ulubionych' - dobre teksty, które unikają jak ognia banału.
Większość nadaje się tylko do śmietnika...
25-07-2006, 22:37