1. Poczukuje takiej VHSowej b-klasowej kalki Rambo ( tak byl niby okreslany ). O gosciu - jakis przypakowany blondynek z dlugimi klakami ( standardwowo pomalowany na barwy wojenne ) , ktoremu porwano chyba zone / dziewczyne i trzymano ja ( chyba ) w jakims lesie ( domku / rezydencji ). Nasz kolo oczywiscie ją odbija przez caly film - polega to głownie na tym, ze eliminuje w lesie najemników na rozne sposoby ( ręcznie / pułapki - stad chyba przyrownanie do Rambo)
2. Lajtowa komedia erotyczna Zakazany Owoc (polskie tlumaczenie ) - film o jakiejs nastolatce na wakacjach . Niestety tylko tyle pamietam.
3. Erotica ( takie bylo polskie tlumaczenie ) - francuski / brytyjski ( nie jestem pewny ) erotyk o striptizerkach. Głowną bohaterką byla jakas blondi. Film przypoiminal obrazy w stylu Emanuelle ( te najstarsze )
2. Lajtowa komedia erotyczna Zakazany Owoc (polskie tlumaczenie ) - film o jakiejs nastolatce na wakacjach . Niestety tylko tyle pamietam.
3. Erotica ( takie bylo polskie tlumaczenie ) - francuski / brytyjski ( nie jestem pewny ) erotyk o striptizerkach. Głowną bohaterką byla jakas blondi. Film przypoiminal obrazy w stylu Emanuelle ( te najstarsze )
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
09-05-2010, 13:46