Hello! Jestem tu nowa, więc oszczędzajcie mnie, jeśli łaska
Do rzeczy: mój kolega, studiujący na gender studies (jedyny z 4 facetów na roku) w Warszawie, próbuje mi udowodnić, że wszystkie filmy typu Heat, to zakamuflowane kino gejowskie. Domyślacie się: faceci kierujący w siebie gnatami itp... interpretacja jest jasna... Niechby sobie mówił, ale wkurzył mnie tym, że postanowił pisać pracę licencjacką na ten temat. Szczególnie uwziął się na Heat, nie wiem dlaczego, może z racji pary głównych aktorów. Wraz z przyjaciółką wpadłam na pomysł, żeby na zbliżające się urodziny wysłać mu pozdrowienia od prawdziwych facetów, którzy patrzą na świat w nieco mniej zróżowiałych barwach. Jednym zdaniem: dlaczego Heat to MĘSKIE kino?
L.T.
Do rzeczy: mój kolega, studiujący na gender studies (jedyny z 4 facetów na roku) w Warszawie, próbuje mi udowodnić, że wszystkie filmy typu Heat, to zakamuflowane kino gejowskie. Domyślacie się: faceci kierujący w siebie gnatami itp... interpretacja jest jasna... Niechby sobie mówił, ale wkurzył mnie tym, że postanowił pisać pracę licencjacką na ten temat. Szczególnie uwziął się na Heat, nie wiem dlaczego, może z racji pary głównych aktorów. Wraz z przyjaciółką wpadłam na pomysł, żeby na zbliżające się urodziny wysłać mu pozdrowienia od prawdziwych facetów, którzy patrzą na świat w nieco mniej zróżowiałych barwach. Jednym zdaniem: dlaczego Heat to MĘSKIE kino?L.T.
26-06-2010, 15:27