Dopiero co wróciłem z pokazu. No dobra nie tak dopiero, gdyż po wypadzie do kina udałem się ze znajomymi na drinka i trochę zakosztować berlińskiego wieczornego życia (szpanuję) :wink: W każdym razie jestem dalej pod niesamowitym wrażeniem tego filmu
hock: :!: Nie jestem pewnie teraz w stanie sensownie pisać, ale jedyne co mi przychodzi teraz do głowy to:
WIELKIE KINO
Świetny, rewelacyjny film. Naprawdę inteligentna rozrywka, jeśli to tak można nazwać.
Doskonała, przemyślana fabuła. Wyraziści, niejednoznaczni bohaterowie. Cudowne, naprawdę doskonałe zdjęcia. Świetna muzyka Hansa Zimmera, doskonale współgrająca z obrazem. Efekty specjalne na najwyższym poziomie. Świetna akcja, napięcie, miejscami normalnie aż się chciało otworzyć buzię z wrażenia. Symboliczny, ale przyjemny humor.
Bardzo dobry film... Ba! Jak dla mnie rewelacyjny!
10/10 :!:
P.S. Przepraszam za lekki chaos w mym tekście, ale po takim filmie ciężko mi pisać spokojnie i chyba szybko nie zasnę :wink:
hock: :!: Nie jestem pewnie teraz w stanie sensownie pisać, ale jedyne co mi przychodzi teraz do głowy to:WIELKIE KINO
Świetny, rewelacyjny film. Naprawdę inteligentna rozrywka, jeśli to tak można nazwać.
Doskonała, przemyślana fabuła. Wyraziści, niejednoznaczni bohaterowie. Cudowne, naprawdę doskonałe zdjęcia. Świetna muzyka Hansa Zimmera, doskonale współgrająca z obrazem. Efekty specjalne na najwyższym poziomie. Świetna akcja, napięcie, miejscami normalnie aż się chciało otworzyć buzię z wrażenia. Symboliczny, ale przyjemny humor.
Bardzo dobry film... Ba! Jak dla mnie rewelacyjny!
10/10 :!:
P.S. Przepraszam za lekki chaos w mym tekście, ale po takim filmie ciężko mi pisać spokojnie i chyba szybko nie zasnę :wink:
29-07-2010, 04:46