Nook chyba ma przyciski do zmiany. Przy czym gdzieś czytałem, że 750 MB jest zarezerwowane na książki z B&N, czyli trochę głupio. Z drugiej strony, ile trzeba czytać, żeby potrzebować więcej jak 256 MB na książki... Ciekawe, że działa na Androidzie.
Bateria raczej mnie nie martwi. Wątpię, żebym czytał w takim tempie co Ty, a 2 tygodnie solidnego czytania to i tak dużo. Jak to człowiekowi się obniżają wymagania od współczesnych smartfonów...
Bateria raczej mnie nie martwi. Wątpię, żebym czytał w takim tempie co Ty, a 2 tygodnie solidnego czytania to i tak dużo. Jak to człowiekowi się obniżają wymagania od współczesnych smartfonów...
Cytat:Z drugiej strony - z innego poletka - dlaczego w takim razie, kiedy chcę obejrzeć niektóre filmy wideo (np. na Onet VoD, czy materiały Telewizji Polskiej) w UK... cóż, nie mogę tego zrobić z powodu obecnej lokalizacji właśnie. I to medium i to medium, i to UE i to UE, więc?...A tu już mogą wchodzić ograniczenia co do praw autorskich. Przesyłka to problem dobrej woli, a nie prawa.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.
Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.
Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier
11-06-2011, 14:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2011, 14:18 przez wujo444.)