Na moje szczęście nie bredze tylko podchodze do filmu jak do fikcji i nie czepiam się każdego napisanego slowa.Zwracam tylko uwagę na to że wszyscy jestesmy widzami i każdy z nas ma własne podejście i na wlasny sposób odbiera dany film.Tobie podoba sie cos innego to po kpy sie czepiasz, troszke to dla mnie dziwne...Odnosnie cytatów:
Znalazłoby sie jeszcze kilka innych ale i tak wszystko mozna wywnioskowac z kontekstów wypowiedzi , przykro mi ze zrozumiałeś dosłownie moje slowa o cytowaniu Platona czy Kartezjusza ( gdyby tak uczynila w której kolwiek części to juz by jej chyba nic nie pomoglo a fimowi to juz na 100%). Przerysowując jej postać spodziewacie sie postaci ideologicznej z korzeniami w biblii ala Neo z Matrixa? Zmiłujcie sie to tylko sieka o zombiakach.
Cytat:Ogólnie raz na naprawde długi czas mogę obejrzeć, ale trzecia część z nakoksowaną Alice która jest chyba hipernadczłowiekiem jest dla mnie totalnie nie oglądalna
Cytat:Chyba bardziej wkur...ącą od Milli z jej "thank U " jest tylko Ali Larter i pseudoagent Smith Wessker.
Znalazłoby sie jeszcze kilka innych ale i tak wszystko mozna wywnioskowac z kontekstów wypowiedzi , przykro mi ze zrozumiałeś dosłownie moje slowa o cytowaniu Platona czy Kartezjusza ( gdyby tak uczynila w której kolwiek części to juz by jej chyba nic nie pomoglo a fimowi to juz na 100%). Przerysowując jej postać spodziewacie sie postaci ideologicznej z korzeniami w biblii ala Neo z Matrixa? Zmiłujcie sie to tylko sieka o zombiakach.
25-07-2011, 22:13