Rozwalają mnie takie wpisy :):)
Odnośnie Twoich wypowiedzi 1 i 2 nie będę polemizował bo to tylko i wyłącznie kwestia indywidualnego odbioru, Ty piszesz że Nemesis jest gówniany innym się podoba lub nie podoba się mniej:), Ty piszesz że 1 ma mało z gry ja uważam że jak na całą serie to z grą ma akurat najwięcej wspólnego:) Co do części 3 stwierdzenie:
2007 Resident Evil: Extinction
2009 Terminator Salvation
Dla podsumowania:
Gdybym widział że jedynka to szit olałbym 2 i pozostałe części, a jeżeli już nawet zobaczyłbym 2 i też stwierdził że to większy szit niż 1 wtedy bankowo olałbym 3 i 4. Wiec albo nie jesteś konsekwentny i mimo swoich ocen dalej oglądasz serie, albo jesteś masochista:):):)
Cytat:1 - 1/10
2 - 1/10
3 - 1/10
4 - 1/10
Odnośnie Twoich wypowiedzi 1 i 2 nie będę polemizował bo to tylko i wyłącznie kwestia indywidualnego odbioru, Ty piszesz że Nemesis jest gówniany innym się podoba lub nie podoba się mniej:), Ty piszesz że 1 ma mało z gry ja uważam że jak na całą serie to z grą ma akurat najwięcej wspólnego:) Co do części 3 stwierdzenie:
Cytat:Pseudo zagłada w stylu Terminator: Ocalenie z zasypanym piaskiem Las Vegasjest pozbawiona sensu, ewentualnie możesz porównywać T4 do RE3 bo filmy dzielą 2 lata :) to RE był emitowany jako pierwszy:) I jeśli już ktoś z kogoś ściągał to raczej Russell Mulcahy nie wsiadł do maszyny czasu i nie przeskoczył 2 lat żeby wylądować na planie Terminotora;)
2007 Resident Evil: Extinction
2009 Terminator Salvation
Dla podsumowania:
Gdybym widział że jedynka to szit olałbym 2 i pozostałe części, a jeżeli już nawet zobaczyłbym 2 i też stwierdził że to większy szit niż 1 wtedy bankowo olałbym 3 i 4. Wiec albo nie jesteś konsekwentny i mimo swoich ocen dalej oglądasz serie, albo jesteś masochista:):):)
12-08-2011, 15:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2011, 16:08 przez Rinzler.)