(24-10-2011, 23:33)Anielski_Pyl napisał(a): @ kinoman1989; skoro jesteś pewien, że leciało to w telewizji, to musisz pokopać po polskich kanałach, które wtedy nadawały - obczaj RTL 7, Polsat 2, Polonię 1, czy coś tam jeszcze...
Próbowałem dość długo i na playlistach różnych z Youtube sprawdzałem. Ciężko mi jednak odnaleźć, pamiętając jedynie strzępy informacji. Nie jest to "Yattaman" niestety. To jakiś miniserial chyba jednak był - 4 albo 5 odcinków mógł mieć, bo coś mało pamiętam.
BTW: A swoją drogą - kojarzy ktoś może serial animowany o wojnach w kosmosie (lata 1996-1998 również), w którym bardzo istotną rolę odgrywali kosmiczni piraci? Wiem, że było tam dość sporo ras, w jednym odcinku przyleciano chyba do jakiegoś miejsca przypominającego stadion z dużą publiką. Pewni są jednak kosmiczni piraci, bądź też galaktyczni piraci (ale raczej to pierwsze).
EDIT:
OK, to drugie to być może "Exo Squad", bo nic innego mi nie pasuje. Ale to pierwsze z orbitą i dymiącym na koniec robotem to może być coś w stylu Esacton lub Exacton. Proszę o pomoc.
Ciemnoróżowy robot był podobny do tego - z kreskówki "Bucky O'Hare":
http://postimage.org/image/qo5bw9nmj/
25-10-2011, 06:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2011, 00:20 przez kinoman1989.)