Cytat:Poza tym, ja filmy anglojęzyczne i niemieckie oglądam zawsze w oryginale bez żadnych napisów, więc to raczej wyklucza wiele osób.Nie wiem w czym napisy mogą przeszkadzać, jeśli słyszysz co mówią w oryginale. Jak oglądam z dziewczyną i np napisy są niepełne, czegoś brakuje itd. a to wychwycę to jej mówię że brakowało tego i tego.
Poza tym "ja zawsze oglądam, więc to raczej wyklucza" fajne podejście :? to raczej nei powinno mieć wpływu na to jak się ogląda w towarzystwie. Ja np nigdy nie oglądam z lektorem ale to nei znaczy że bym tak nie obejrzał gdyby ludzie z którymi oglądam woleli taką formę.
Cytat:Ogólnie stawiam na sam film, a nie na to, z kim się ogląda - tzn. jak mam do wyboru oglądanie słabego filmu z kimś oraz dobrego filmu sam, to wybieram tą drugą opcję.cóż, za dylematy...czy film jest dobry czy nie to zwykle wiem po obejrzeniu a nie przed (chyba że dużo o nim czytałem) a z reguły najlepej oglądać dobre filmy z kimś :P a film oglądany w samotności jak dla mnie wiele traci (choćby to, że na napisach końcowych nie mogę się powymieniać wrażeniami).
09-06-2007, 13:08