(08-08-2013, 12:40)SonnyCrockett napisał(a): Druga młodość Pitta? To chyba jeden z nielicznych aktorów którzy nie zeszli z pewnego dobrego poziomu nigdy.Za jego "drugą młodość" uważam okres powiedzmy od The Assassination of Jesse James... kiedy zaczął grać "poważniejsze" rolę, dojrzał i nieco zmienił wizerunek. W ostatnich latach, moim zdaniem, ten jego wysoki poziom (zgadzam się, że nie schodzi poniżej pewnego poziomu nigdy) stał się jeszcze wyższy.
Tree of Life, Moneyball, nawet Killing Them Softly to przecież jedne z lepszych ról w jego całej karierze. (08-08-2013, 12:49)nawrocki napisał(a):Mogli nie ujawniać, spoko. Ale ja tam nie widzę ani ujęcia, ani tekstu, ani dźwięku, który chciałbym powtarzać i który sprawiłby, że na film czekam bardziej niż czekałem przed jego obejrzeniem. Ze względu na nazwiska i tak pewnie pójdę do kina, ale jest ryzyko, że znowu Scott niepotrzebnie dostanie moją kasę i uwierzy, że film mu wyszedł (jeśli rzeczywiście nie wyszedł), zrobi sequel itd.Cytat:Jeśli to nie wina słabego zwiastuna to Scott chyba rzeczywiście się skończył.Mam wrażenie, że w zwiastunie nie chcieli ujawniać zbyt wiele. Może stąd wynika jego "słabość"?
08-08-2013, 13:05