(07-11-2013, 17:31)Cassel napisał(a): nick_the_prick, który zrobił coś, od czego oko (lewe) mi lekko zbielało: odgadł wszystkie kadry. No kurde, co to za facet? Kim jest? Skąd przybywa? Dokąd zmierza? Tak czy owak, szacunek się należy. Plaudite, cives! Plaudite! :)
Persona non grata tym razem słabiej niż poprzednio, ale wciąż ma szansę wygrać całą grę. Craven chciał 29, to ma 29 i też szansę na wygraną, jeśli w trzeciej rundzie Personie mocno powinie się noga.
Ha! Nick nie potrzebował zbyt wiele przestrzeni, żeby udowodnić, że niebezpodstawnie nazwałem go "legendarnym". Człowiek jest niesamowity. Na forum nic nie pisze, loginu i hasła nawet nie pamięta, a jak jest konkurs, przychodzi PACH! i rozwala system. Szacun, Nick.
Coś mi w tej rundzie nie przypasowały kadry. Zresztą mało ochoty miałem, by przekopywać internety. Teraz się bardziej postaram, bo czuję oddech Cravena na plecach. :)
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
07-11-2013, 19:40