Jak tu nie wierzyć w miłość od pierwszego wejrzenia. Chyba znalazłem serial, który zastąpi mi moje koffane BB, chociaż na krótki czas, ale wypełni pustkę w sercu. Ten serial aż ocieka zajebistością, klimatycznie genialny, choć mam nadzieję, że będzie jeszcze "ciężej i duszniej". Niby oklepany temat, ale to HBO i z utartych schematów oraz klisz potrafią zrobić arcydzieło, a wiadomo, że inspiracje czerpie się od najlepszych.
Gra McConaughey i Harrelson to największa możliwa pólka. McConaughey jest wręcz hipnotyczny, ale po Dallas Buyers Club to chyba stanie się u niego normą. Już po pierwszym odcinku mogę śmiało powiedzieć, że jest to obecnie najlepsza produkcja emitowana w TV.
Będzie deszcz nagród za rok, jeśli nic nie schrzanią po drodze, a nie ma powodu myśleć, że mogą schrzanić.
No i cały dzień chodzi za mną czołówka - coś PIĘKNEGO !!! Luizjana - chcę tam mieszkać
"Ja nie sypiam, ja tylko śnię" - walnę chyba sobie to w podpis :]
Gra McConaughey i Harrelson to największa możliwa pólka. McConaughey jest wręcz hipnotyczny, ale po Dallas Buyers Club to chyba stanie się u niego normą. Już po pierwszym odcinku mogę śmiało powiedzieć, że jest to obecnie najlepsza produkcja emitowana w TV.
Będzie deszcz nagród za rok, jeśli nic nie schrzanią po drodze, a nie ma powodu myśleć, że mogą schrzanić.
No i cały dzień chodzi za mną czołówka - coś PIĘKNEGO !!! Luizjana - chcę tam mieszkać
"Ja nie sypiam, ja tylko śnię" - walnę chyba sobie to w podpis :]
14-01-2014, 18:55