(07-03-2014, 00:31)Mental napisał(a):Nie wiem co ciebie obchodzi. Mnie obchodzi, bo po to ta scena jest w serialu. Żeby pokazać także Rusta, jako tego, który popełnia błędy. Dziwne pytanie zadajesz. Jeżeli Ciebie nie obchodzi no to okej, co zrobię. Ja jaram się tym serialem i tymi postaciami, wiec mnie obchodzi, co sie dzieje i interesuje mnie to, nie tlyko dla pedalskiego bryndzlowania się typem, ale też dla rozkiminiania serialu.Cytat: Jeżeli to wszystko to jest dobre zachowanie no to okej,
E tam dobre zachowanie. Nie w tym rzecz. Co mnie obchodzi jako osobę z zewnątrz, że Rust zapiął żonę kumpla?
(07-03-2014, 00:41)Paszczak napisał(a): Ale należy pamiętać o różnicy między słabością a złem.A co ja napisałem: Są szarzy - wadliwi, pełni poczucia winy i to często słusznego. Dobry bohater ma zasady i się ich trzyma nawet, jeżeli upada. Bohaterowie TRUE DETECTIVE są antybohaterami. Więc to niezła sztuka doszukiwać się w stwierdzeniu, że bohaterowie są szarzy moralnie filozoficznych blurbów, jak robi to Mental. ;)
07-03-2014, 00:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2014, 00:53 przez Gal Anonim.)