Nie chciałem o nic pytać, miałem nawet skromną nadzieję że wreszcie też komuś pomogę :) i dlatego tu ajrzałem. Ostatnia zagadka przypomniała mi o jednym z odcinków Archiwum, to był jeden z najlepszych i bym chętnie go jeszcze sobie szpaknął, albo kogoś nim nastraszył. Historia pewnej rodzinki mutantów. Trójka albo więcej braci, którzy mieszkali w domu na uboczu, byli bardzo zniekształceni, a to dlatego że od lat dochodziło tam do kazirodztwa. Mieli jakąś kobite w domu, ona nie miała nóg i trzymali ją pod łóżkiem na takim wózku jak mają w amerykańskich warsztatach. Paskudna historia i fajnie pokazana. Mega była scenka jak pojechali do miasta i jakiegoś typa bezczelnie zatłukli pałami w jego domu. Ktos wie jak ten epizod sie zwie, jakie sezon itd. ? Bo wogóle się nie orientuje w tym serialu, oglądalem tylko to co było w tv.
Hitch w tym odcinku, o którym pisaleś był koleś pokryty łuską i miał chyba nawet skrzela na bokach. Umiał łowić ryby zębami - przechuj komandos :)
Hitch w tym odcinku, o którym pisaleś był koleś pokryty łuską i miał chyba nawet skrzela na bokach. Umiał łowić ryby zębami - przechuj komandos :)
My parents hit me. You are gay
21-07-2007, 03:36