(26-04-2014, 22:20)Gieferg napisał(a): X-Men:DOFP,.
Zaraz, to dubbing do X-Menów to jednak nie był żart primaprilisowy? To pewne? Źródło jakieś?
(27-04-2014, 01:39)Megaloceros_____ napisał(a): Ja pier*dolę a nowe Star Warsy też na pewno będą miały dubbing (...)Bo wiesz, my biedne Polaki jesteśmy takie zacofane względem Europy. Zero tolerancji dla imigrantów, gdzie reszta Europy nastawia policzek dla hołoty murzyńsko-muslimskiej; skansen dla pomniejszych drapieżników, gdzie reszta cywilizowanego świata tępi je chroniąc w ten sposób przyrodę; no i ten ciemnogrodzki katolicyzm. Żeby chociaż był ten wspaniały protestantyzm. A dubbingowanie to jeden z kroków do normalności panującej w reszcie tego wspaniałego świata :).
Tak nam źle było być jedynym krajem na świecie gdzie jest lektor ? (za którym też nie przepadam).
A dubbing do nowych SW to już pewnik. Skoro podczas premiery zdubbingowano nową trylogię (ale były też napisy) i przyszedł czas na starą podczas BluRaya. Z tymże jak mówiłem - Mroczne Widmo jest znośne, ale Atak Klonów i Zemsta Sithów... brr!!! A Starej nie widziałem, więc nie wypowiem się.
27-04-2014, 12:33