W końcu i ja obejrzałem Frozen i mam mieszane uczucia. Z jednej strony wizualnie animacja jest naprawdę piękna i jest na co oko zawiesić. Z drugiej strony jakaś ten film mnie tak nie porwał, jak inne animacje, szczególnie te od Disneya. Może wręcz za bardzo sam film korzysta z wielu disneyowskim klisz.
Przede wszystkim w "Wreck-It Ralph" końcówka naprawdę potrafiła wbić w ziemię, tutaj niby też jest napięcie i wiele się dzieje, ale jakoś przynajmniej dla mnie końcówka nie była aż tak emocjonująca.
Są świetne i smutne momenty, jak chociażby , ale czegoś mi do pełnej ekscytacji zabrakło.
Chociaż może też cały sukces oparty jest na sprawdzonym przepisie i tym, że Frozen nie jest niczym nowym.
Sam nie wiem, film mi się podobał, ale chyba nie będę do niego wracał.
7/10
Przede wszystkim w "Wreck-It Ralph" końcówka naprawdę potrafiła wbić w ziemię, tutaj niby też jest napięcie i wiele się dzieje, ale jakoś przynajmniej dla mnie końcówka nie była aż tak emocjonująca.
Są świetne i smutne momenty, jak chociażby , ale czegoś mi do pełnej ekscytacji zabrakło.
Chociaż może też cały sukces oparty jest na sprawdzonym przepisie i tym, że Frozen nie jest niczym nowym.
Sam nie wiem, film mi się podobał, ale chyba nie będę do niego wracał.
7/10
04-05-2014, 13:46
Spoiler