Bez przesady. Prędzej nominują znowu jakąś animację niż Gwiazd naszych wina. Albo Tajemnice lasu z Meryl.
Moja dycha raczej standardowa:
- Whiplash
- Birdman
- Boyhood
- Teoria wszystkiego
- Gra tajemnic
- Zaginiona dziewczyna
- Grand Budapest Hotel
- Selma
- Foxcatcher
- Tajemnica lasu/Sniper/Interstellar (bardziej moje życzenie)
+1, identyczna sytuacja jak ze mną
Tak sobie przeglądam tegoroczne premiery i filmem, który może powalczyć nie na tej gali, ale na przyszłorocznej jest The Walk w reżyserii Roberta Zemeckisa. Chwytliwa, biograficzna fabuła, do których Akademia ma słabość, w roli głównej Joseph Gordon-Levitt, który może dostać swoją pierwszą nominację do Oscara.
Moja dycha raczej standardowa:
- Whiplash
- Birdman
- Boyhood
- Teoria wszystkiego
- Gra tajemnic
- Zaginiona dziewczyna
- Grand Budapest Hotel
- Selma
- Foxcatcher
- Tajemnica lasu/Sniper/Interstellar (bardziej moje życzenie)
Cytat:Na stronce indiewire są typy, które wydają mi się być najcelniejsze. Stamtąd dowiedziałem się o istnieniu filmu Selma, długo myślałem, że to Serena z J. Lawrence
+1, identyczna sytuacja jak ze mną
Tak sobie przeglądam tegoroczne premiery i filmem, który może powalczyć nie na tej gali, ale na przyszłorocznej jest The Walk w reżyserii Roberta Zemeckisa. Chwytliwa, biograficzna fabuła, do których Akademia ma słabość, w roli głównej Joseph Gordon-Levitt, który może dostać swoją pierwszą nominację do Oscara.
Cytat:Historia francuskiego artysty Philippe'a Petita, który w 1974 roku przeszedł po linie między wieżami World Trade Center.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
05-01-2015, 15:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015, 16:54 przez Pelivaron.)