Przy tym całym bojkocie i tej całej aferze to w sumie nawet trochę mi się żal zrobiło tych wszystkich nominowanych. Gdyż nagle Ci wszyscy aktorzy i aktorki i ludzie z branży mają czuć się gorzej? Tym bardziej uważam to za wyjątkowo nieeleganckie, gdyż z tym całym bojkotem i aferą, to niektórzy w pewnym sensie uważaj, że Ci nominowani na te nagrody nie zasłużyli. A więc podważają ich umiejętności i wykonaną pracę.
Już pomijając, że pewnie umiejętnie obrzydzili im te nagrody.
Plus przy następnych nagrodach, jak wygra ktoś ciemnoskóry to raczej od razu będzie się myślało o kolorze skóry, a nie o prawdziwych umiejętnościach aktorskich. A więc i tutaj raczej osiągnięty zostanie przeciwny efekt, gdyż zamiast uznania, może pojawić się jeszcze większa niechęć.
I ciekawi mnie też na samą sytuację w branży, gdyż nie wiem, czy teraz aż tak wielu chciałoby razem grać z Jadą Pinkett Smith, czy nawet Willem Smithem, którego zawsze lubiłem, ale teraz sam mam niesmak. :/
Już pomijając, że pewnie umiejętnie obrzydzili im te nagrody.
Plus przy następnych nagrodach, jak wygra ktoś ciemnoskóry to raczej od razu będzie się myślało o kolorze skóry, a nie o prawdziwych umiejętnościach aktorskich. A więc i tutaj raczej osiągnięty zostanie przeciwny efekt, gdyż zamiast uznania, może pojawić się jeszcze większa niechęć.
I ciekawi mnie też na samą sytuację w branży, gdyż nie wiem, czy teraz aż tak wielu chciałoby razem grać z Jadą Pinkett Smith, czy nawet Willem Smithem, którego zawsze lubiłem, ale teraz sam mam niesmak. :/
21-01-2016, 16:04