(29-02-2016, 19:53)Juby napisał(a): Po raz trzeci? Rok temu wygrał jedyny słuszny zwycięzca. Dwa lata temu też. No chyba, że piszesz o wcześniejszych nagrodach, w takim wypadku najlepsze VFX były przyznane niewłaściwie dużo więcej razy (2008!).
Tak, po raz trzeci. Przecież nie napisałem, ze akademia pomyliła się po raz trzeci z rzędu. Z takich najbardziej absurdalnych które pamiętam to nagroda dla Złotego Kompasu zamiast Transformers oraz oscar dla Hugo zamiast Trasnformers: DOTM, a teraz Ex Machina.
@Capt.Nascimento
"Wygląda jakbyś zasłaniał się cudzym zdaniem a nie miał własnych argumentów. :) "
Nie zasłaniam, uważam je za najlepsze, a te nagrody tylko moją opinie potwierdzają:)
Mierzwiak widzę, że ponad wszelką wątpliwość próbujesz zepchnąć na margines to, że jednak stowarzyszenie które zrzesza specjalistów od efektów specjalnych itp, itd z kilkunastu krajów i która nagradza ponad wszelką wątpliwość TFA to nic, tylko ich opinia i nie należy jej brać za obiektywną ocenę.
To znaczy, że nagrody VES dla Gravity to też tylko ich opinia, to samo dla drugiej części Piratów z Karaibów, Ewolucji Planety Małp, King Konga, Wojny Światów, Rango- mam wymieniać dalej?
Walić nagrody VES, opinie Jubego i Mierzwiaka są jednoznaczne Mad Max miał najlepsze, a jeśli nawet nie to dobrze, że dostała Ex Machina- oby tylko te gówniane TFA obeszło się smakiem.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
29-02-2016, 20:42