Witam. Szukam tytuły dwóch filmów. Pierwszy opowiada o zawodach fryzjerskich. Pamiętam z niego trzy sceny. Pierwsza, w której kobieta i facet zostają przyłapani na farbowaniu włosów nieboszczyka na jakiś jaskrawy kolor. Druga scena rozgrywała się w czasie trwania konkursu. Jako modele wybrani zostali ludzie z ulicy i komuś trafił się typowy żul spod sklepu monopolowego z włosami tłustymi jak świeża golonka :) I trzecia scena, w której jeden z braci postanowił wygolić wzgórek łonowy dziewczynie swojego brata i został na tym przyłapany. Poza tym kojarzę, że w tym filmie była jakaś kobieta chora na raka. I tutaj nie jestem pewien, ale główny bohater chyba zrobił fryzurę swojej byłej modelce i dzięki temu wygrał konkurs. Ta fryzura miała jakiś związek z tatuażem na głowie tej modelki.
Drugi film to natomiast horror. Z niego pamiętam o wiele mniej, gdyż oglądałem go ponad 10 lat temu. Nie jestem pewien czy film był czarno biały czy kolorowy. Fabuły też jako takiej nie pamiętam. Z tego co mi się przypomina jakiś facet przyjechał do jakiejś rodziny, w której skład wchodzili stara matka i synowie. Chyba miał szukać w ich domu duchów. Scena, która najbardziej zapadła mi w pamięć: Facet coś robił w tym domu (chyba czegoś szukał) i nagle wszystko zaczęło płonąć. Pożar skończył się nagle (chyba kiedy spotkał jednego z synów) i nie widać było po nim żadnych zniszczeń. Pamiętam też, że praktycznie pod koniec filmu okazało się, że synowie są duchami i nawiedzają swoją matkę. Na koniec główny bohater uciekał z tego nawiedzonego domu, ale czy mu się udało... Tego też nie pamiętam :)
Drugi film to natomiast horror. Z niego pamiętam o wiele mniej, gdyż oglądałem go ponad 10 lat temu. Nie jestem pewien czy film był czarno biały czy kolorowy. Fabuły też jako takiej nie pamiętam. Z tego co mi się przypomina jakiś facet przyjechał do jakiejś rodziny, w której skład wchodzili stara matka i synowie. Chyba miał szukać w ich domu duchów. Scena, która najbardziej zapadła mi w pamięć: Facet coś robił w tym domu (chyba czegoś szukał) i nagle wszystko zaczęło płonąć. Pożar skończył się nagle (chyba kiedy spotkał jednego z synów) i nie widać było po nim żadnych zniszczeń. Pamiętam też, że praktycznie pod koniec filmu okazało się, że synowie są duchami i nawiedzają swoją matkę. Na koniec główny bohater uciekał z tego nawiedzonego domu, ale czy mu się udało... Tego też nie pamiętam :)
24-11-2016, 22:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2016, 22:18 przez Krecioo.)