(22-09-2017, 18:57)Mierzwiak napisał(a): Byłem w kinie, oglądałem z napisami. GDZIE TU JEST PROBLEM? GDZIE DOSTĘPNOŚĆ TYLKO Z DUBBINGIEM?
Udajesz głupiego czy zaś próbujesz swoją typową upierdliwością wywołać gównoburzę? Chyba OCZYWISTE jest, że przeciwstawiłem
DOSTĘPNOŚĆ wersji z dubbingiem, do tej z lektorem.
Czy może swoim nic nie wnoszącym postem odkrywasz Atlantydę, że w kinach są filmy z napisami także? WTF?
(22-09-2017, 18:58)Pelivaron napisał(a): W swojej kosmicznej krainie by wypuszczał filmy tak jak chce.
Ale o co chodzi? Jak to: "jak ja chcę"? Ktoś tu nie zauważa, że coraz więcej filmów jest z dubbingiem kosztem wersji z lektorem? Że żeby obejrzeć niektóe filmy z lektorem trzeba czekać na premierę w TV?
To absolutnie przeczy bredniom lobbystów dubbingu o "wyborze". Bo tego wyboru już nie ma.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
22-09-2017, 19:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2017, 19:08 przez shamar.)