Z tego co pamiętam był zaplanowany, tylko większość o tym nie poinformowali, strasząc tym np. Pegga i Ferguson.
Crov, poważnie? Pisałem już o tym:
Tam właśnie nie ma twistu. Telefon pokazano ewidentnie. Reżyser nawet częściej mruga do widza, dając znać o co caman. To własnie był super zabieg, bo
Odnośnie bycia najlepszym odcinkiem serii. Fanem trójki nie jestem, ale Ghost Protocol i jedynka chyba pozostają najlepsze. Fallout też - jako film akcji (pod tym względem przejechał po poprzednich odcinkach jak walcem, a jestem fanem kina akcji, więc to dla mnie duży +), ale całościowo - nie jestem przekonany. Niemniej, zakup na Blu-ray obowiązkowy.
Crov, poważnie? Pisałem już o tym:
(04-08-2018, 12:56)Juby napisał(a): Fallout to świetny film akcji, który dostarczył mi mnóstwo emocji (adrenalina buzowała jak szalona) i mocno mnie zaskoczył w kilku elementach. Np. nie robi kolejnego pseudo-dramatycznego twistu związanego z czarnym charakterem, tylko bawi się z widzem w sposób, w jaki jest on zdemaskowany.
Tam właśnie nie ma twistu. Telefon pokazano ewidentnie. Reżyser nawet częściej mruga do widza, dając znać o co caman. To własnie był super zabieg, bo
Odnośnie bycia najlepszym odcinkiem serii. Fanem trójki nie jestem, ale Ghost Protocol i jedynka chyba pozostają najlepsze. Fallout też - jako film akcji (pod tym względem przejechał po poprzednich odcinkach jak walcem, a jestem fanem kina akcji, więc to dla mnie duży +), ale całościowo - nie jestem przekonany. Niemniej, zakup na Blu-ray obowiązkowy.
06-08-2018, 12:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-2018, 13:01 przez Juby.)
Spoiler