Czytałem wypowiedź reżysera i uważam, że jest ona bez sensu. Sama lokalizacja tego ujęcia nie pasuje do niczego co jest w filmie, a do akcji w Kaszmirze to już w ogóle, bo tam nigdzie nie ma lasu/dżungli. Skoro wiec dyro twierdzi, że "wywalili masę scen" to znaczy, że w diabły poszła cała lokalizacja, a w to już nie uwierzę :) Dodatkowo pamiętam z filmu moment gdy Cruise analizuje zegary w helikopterze po przejęciu sterów i wyglądały one zupełnie inaczej niż w tym ujęciu z trailera. W ujęciu z ciężarówką ten heli wygląda jak jakiś fake, więc faktycznie najbardziej logicznym wyjaśnieniem jest nakręcenie tego fragmentu "dla jaj" marketingowych.
EDIT: Włączyłem jakieś Behind The Scenes i chyba jednak z tymi zegarami to mnie poniosło. Są identyczne :)
EDIT: Włączyłem jakieś Behind The Scenes i chyba jednak z tymi zegarami to mnie poniosło. Są identyczne :)
I was always criticized for style and content, but I enjoy trying to tell stories a different way - Tony Scott
13-08-2018, 20:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2018, 21:10 przez Indroman.)