Spoko :) Szukałem w dziale z trailerami i nie znalazłem tych tematów, a to nie ma być plebiscyt czy coś. Choć ten temat Mentala to nie do konca to, o czym ja mowie. Mi nie zalezy, zeby zwiastuny tutaj byly nieschematyczne czy jakies super oryginalne i wyjątkowe w koncepcji. Chodzi o takie, ktore po prostu robią wrażenie i sprawiaja, że do nich wracacie. Np. bardzo lubie zwiastun Ghost Protocol, który nie jest super oryginalny, a zawsze się nim jaram:
Albo to ;P
Więc nie wiem czy z tym tematem Mentala bym łączył, ale jak kto tam uzna. ;) Za to z tematem Dirka rzeczywiście. Tylko zostawmy to może w dziale z trailerami, co? :P
Albo to ;P
Więc nie wiem czy z tym tematem Mentala bym łączył, ale jak kto tam uzna. ;) Za to z tematem Dirka rzeczywiście. Tylko zostawmy to może w dziale z trailerami, co? :P
Juby napisał(a):Dobrze, że założyłeś ten wątek, bo tematu w którym mogliśmy porozmawiać o trailerach filmowych jeszcze nie było.No to ciesze się. Ruch w temacie pokazuje, że rzeczywiście był potrzebny także też wrzuć coś od siebie i porozmawiaj :)
17-01-2020, 19:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2020, 19:42 przez Gal Anonim.)