Odsyłam do mojego posta sprzed trzech lat:
Tutaj zaś moje przewidywania odnośnie trzeciego sezonu (skończyłem na drugim i nie będę tykać reszty):
Trafiłem w sumie z ruskimi. :) Ten serial już od drugiego sezonu opierał się na absurdalnych rozwiązaniach fabularnych, a brak logiki przesłaniała nieco bezkompromisowość i liczba trupów na minutę. "Telenowela z debilnymi zwrotami akcji" - pełna zgoda. Jezu, jakie to musi być złe, skoro już drugi sezon mnie męczył...
Tutaj zaś moje przewidywania odnośnie trzeciego sezonu (skończyłem na drugim i nie będę tykać reszty):
(29-11-2017, 20:42)Norton napisał(a): Znowu wprowadzają 20 postaci celem odstrzelenia ich w ciągu 2-3 odcinków? Zapewne Ciro przytroczony do rosyjskiej torpedy, na celowniku 3 działających niezależnie od siebie agentów i z trucizną w żyłach znowu cudem wychodzi z opresji, tymczasem na wpół zrobotyzowany Don Pietro z owalną dziurą w głowie i świeżo zespawanymi nitami planuje (niespodzianka!) przejęcie należnego mu imperium dekując się gdzieś w kazamatach kaukaskiego schronu przeciwatomowego.
Pomyśleć, że pierwszy sezon dawał nikłą nadzieję na całkiem przyzwoitą rozrywkę...
Trafiłem w sumie z ruskimi. :) Ten serial już od drugiego sezonu opierał się na absurdalnych rozwiązaniach fabularnych, a brak logiki przesłaniała nieco bezkompromisowość i liczba trupów na minutę. "Telenowela z debilnymi zwrotami akcji" - pełna zgoda. Jezu, jakie to musi być złe, skoro już drugi sezon mnie męczył...
22-03-2020, 19:31
Spoiler