Nie wiem czy w sumie to pisałem, ale dla mnie największym bólem, jako fana Pottera jest ekranizacja mojej ulubionej powieści z całej serii, czyli Księcia Półkrwi. Najlepsza książka = najgorszy film :( W sumie chyba nawet tego nigdy nie sondowałem, jak to ma się w różnego rodzaju rankingach "najlepsza część książkowa". Tak czy srak "Księcia" czytało mi się najlepiej, połknąłem najszybciej ze wszystkich i było to moje pierwsze i jak do tej pory ostatnie doświadczenie z książką, że czytałem jak w transie i musiałem przeczytać do samego końca od razu, pomimo tego, że była już 3-4 nad ranem a na 8.00 trza było iść na lekcje.
Jestem ciekawy jak zostaną odebrane ostatnie filmy przez Gieferga i jego córę, czyli dwie części Insygniów Śmierci, bo to chyba nie są produkcje dla kilkuletnich dzieciaków. Ale z drugiej strony ja się nie znam na tym :P
Jestem ciekawy jak zostaną odebrane ostatnie filmy przez Gieferga i jego córę, czyli dwie części Insygniów Śmierci, bo to chyba nie są produkcje dla kilkuletnich dzieciaków. Ale z drugiej strony ja się nie znam na tym :P
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
13-06-2020, 23:10