To jest passion project dla Camerona, ja nie jestem jakimś wielkim fanem natury, w tym sensie, że to nie działa na mnie tak jak inne tematy, ale nie o to chodzi by Cameron dostosowywał swoją wizję pode mnie i koniec końców zawsze można znaleźć tutaj coś dla siebie, np. obraz Jake'a z futurystycznym karabinem na latającej mewie... To do mnie przemawia, wygląda super.
Temat technologii i natury też jest intrygujący i choć ja nie reaguje na np. scenę Na'vi pływającego pod wodą z "woooow!", to znowu... Cameron o to dba, zależy mu, więc nawet taki banalny obrazek będzie dopieszczony i będzie w nim widać ogrom serca, a nie jak w Aquamanie, gdzie najebano przeróżnych efektów i traktowano to jak komedię, tutaj widać po prostu od początku do końca, że to nie cyrk na sprzedaż, tylko coś więcej.
Temat technologii i natury też jest intrygujący i choć ja nie reaguje na np. scenę Na'vi pływającego pod wodą z "woooow!", to znowu... Cameron o to dba, zależy mu, więc nawet taki banalny obrazek będzie dopieszczony i będzie w nim widać ogrom serca, a nie jak w Aquamanie, gdzie najebano przeróżnych efektów i traktowano to jak komedię, tutaj widać po prostu od początku do końca, że to nie cyrk na sprzedaż, tylko coś więcej.
02-05-2022, 09:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2022, 09:41 przez marsgrey21.)