(02-05-2022, 08:38)raven.second napisał(a):Cytat:w ogólnym rozrachunku te filmy będą KLAPĄ. Bo pomysł został zużyty już przy pierwszym filmie.To samo można powiedzieć o marvelowych filmach, a od ponad dekady wypuszczają kolejne i dalej zarabiająAvatar to nigdy nie miało być wielkie ważne kino dotykające problemów natury psychicznej i złożonych kwestii socjoekonomicznych, czy coś takiego, to miała być prosta historia która po prostu doskonale wygląda i... tak też się stało. Tym razem obrazki wskazują na to, że dostaniemy Avatar: Subnautica edition i to mi pasuje.
Nawet nie wiem, który raz słyszę ten tekst o filmach Camerona, że to będzie klapa. Od Titanica albo od Prawdziwych kłamstw słyszę o każdym nowym filmie Camerona, że produkcja trwa za długo, że znowu przekroczył budżet, że ekipa i wytwórnia mają dość jego dyktatory na planie, że tym razem to będzie porażka finansowa, nic nie zarobi, itd, itp, a koniec końców Cameron zawsze wychodzi(ł) na swoje. Jego filmy okazywały się hitami (i dobrym kinem rozrywkowym).
Jedyny film Camerona, który był klapą finansową to Abyss, a i tak to jest dobra produkcja. Może rzeczywiście Avatar 2 to będzie ten jeden z niewielu przypadków, gdy Cameron się pomylił i film nie zwróci się, tego nie wiem, ale jestem pewien jednego, że to będzie kolejny film Camerona, w którym strona techniczna/efekty specjalne będą tak dobre, że długo się nie zestarzeją.
03-05-2022, 00:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2022, 00:34 przez michax.)
Avatar to nigdy nie miało być wielkie ważne kino dotykające problemów natury psychicznej i złożonych kwestii socjoekonomicznych, czy coś takiego, to miała być prosta historia która po prostu doskonale wygląda i... tak też się stało. Tym razem obrazki wskazują na to, że dostaniemy Avatar: Subnautica edition i to mi pasuje.