simek napisał(a):Mental dawał 10/10 dopóki presja toksycznej męskości nie pozwoliła mu doceniać filmu o niebieskich kotkachNie wytrzymałem, musiałem jednak to znaleźć. Kiedyś to były czasy. Pośmiejmy się jeszcze raz:
Pijący Latte Hipsterski Metroseksualista napisał(a):najbardziej rozpierdalające łeb widowisko wszech czasów.Ja wtedy dałem temu 7+ i z perspektywy czasu byłem nadzwyczaj szczodry.
powinniście zobaczyć wyraz mojej twarzy po seansie - taką minę musi mieć ateista, gdy ujrzy na własne oczy Boga.
Avatar przerósł moje najśmielsze oczekiwania i wyobrażenia.
pułkownik Quaritch i końcowa walka z Jake'em przy kontenerze to morderstwo pierwszego stopnia dokonane przez Camerona na mojej osobie.
jak wyjeżdżaliśmy z kina, przy rogatce pomyliłem bilety i dałem parkingowemu zamiast świstka bilet kinowy i facet do mnie tekst: "panie, pan jest nieprzytomny czy co?"
o man co za film...
podejrzewam, że nawet gdyby dr Grace Augustine ściemniała przez pół godziny o globalnym ociepleniu, a u dołu ekranu pojawił się numer konta Ala Gore'a z prośbą o uiszczenie po seansie stosownej wpłaty na ratowanie planety, to nie zaniżyłoby to oceny końcowej.
a ocena końcowa wynosi 10/10 - za wszystko.
chcę zobaczyć w mitycznej technologii 3D Aliena 5!
08-12-2022, 15:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2022, 15:31 przez Paszczak.)