(18-12-2022, 11:48)Albertino napisał(a):(18-12-2022, 11:21)Bucho napisał(a): Myslisz?
No jak nawet Wakanda jest w zasadzie flopem*?
*w najlepszym wypadku na zero
Wg mnie to zarobi przy dobrych wiatrach co najwyżej 500 baniek na świecie w BO.
Jest już ewidentny przesyt Marvelem, w 2022 po raz pierwszy od, zdaje się, 2017 roku (nie licząc 2020, kiedy to w zasadzie nie mieli żadnych premier, bo covid) nie będą mieli żadnego tytułu w TOP3 BO. Ale to już offtop.
Nawet nie wiedzialem, ze Wakanda flopnela. W ogole to mnie chyba premiera ominela, bo tak jakos cicho (takze na forum) bylo i temat jakos nie wyskakiwal na stronach glownych. Kojarze, ze Strange zarobil 300 baniek wiecej niz jedynka i ostatni Spider Man (Wielki MEH) zgarnal prawie dwa miliardy na swiecie, takze jakies paliwo tam w BO(aku) jeszcze maja. Jasne, jak czlowiek sie przyzwyczail do ich bycia w TOP3 to te ich obnizone loty (plus to co tam sie dzieje kreatywnie z ta ostatnia faza) moze wiescic koncowke, ale mysle, ze oni jeszcze swoje zarobia.
I jasne, Ant Man to akurat jedna ze slabszych marek Marvela, takze sa szanse na flopa, ale na moje oko wyglada to nienajgorzej, a do tego ciagle sie trzymam tego, ze multi-uniwersa zra, takze to moze wyladowac w okolicach 750/800 milionow globalnie, co stanowic bedzie spora konkuerencje dla Avatara.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
18-12-2022, 14:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2022, 14:09 przez Bucho.)