Na początek brawa dla tvp, że nadaje ten serial w 4:3 - polskie telenowele są 16:9, nawet tacy Londyńczycy potrafią być w HD, ale Terminatora ludziom puścimy w gównianej jakości i 4:3, bo tam przecież nie ma na co patrzeć... Średnio mi się podobało, obejrzę jeszcze ze 2-3 odcinki i zadecyduje czy oglądać dalej, jednak już ze 100% pewnością można powiedzieć, że serial jest o kilka klas gorszy od filmów, a klimatu to już nie ma w ogóle żadnego.
Nigdy nie byłem i nie będę matką, ale gdybym chciał, żeby mój synalek się zainteresował dziewczynami, to na pewno zrobiłbym to w inny sposób niż pozwalając mu oglądać nagiego terminatora :)
Co do tych frytek(to nie był chips czy coś takiego?) to mi się wydawało, że laska-terminator ją zjadła, nie?
Mefisto napisał(a):no, szczególnie, że 10 minut wcześniej pytała się Johna czy są w szkole może jakieś fajne dziewczyny
Nigdy nie byłem i nie będę matką, ale gdybym chciał, żeby mój synalek się zainteresował dziewczynami, to na pewno zrobiłbym to w inny sposób niż pozwalając mu oglądać nagiego terminatora :)
Co do tych frytek(to nie był chips czy coś takiego?) to mi się wydawało, że laska-terminator ją zjadła, nie?
31-10-2008, 16:07