Negrin napisał(a):Wątpię, żeby "Dexter" miał szczególne pretensje do realizmu. To od początku do końca jest kreacja, która nie mogłaby się przydarzyć w prawidziwym świecie.Kreacja - masz na myśli postac czy serial? Jeżeli chodzi o cały serial - to prawda, w końcu to bajka.
Cytat:O rany... Nie, nie jest. "Dexter" udaje poważny i realistyczny. On nie jest cukierkowy ani zwyczajnie sterylny. Bluzgami, alkoholem, nagością i krwią próbuje pokazać, że jest taki dojrzały, tak jak robią to na przykład filmy z serii "Saw". Zresztą już o tym wcześniej wspomniał Jakuzzi:Crov napisał(a):Owszem, jest.Cytat:Heh, następny, co mu się produkcja nie podoba, bo sam nakręciłby ją inaczej.Hmm? Z pewnością nakręciłbym to inaczej, gdybym miał możliwość, ale przecież to nie jest mój zarzut.
Jakuzzi napisał(a):W trakcie seansu niejednokrotnie odnosilem wrazenie, ze te elementy stanowia jedynie fasade dla bajeranckiego w pewnej mierze i podnastolatkowego w istocie kryminalu.Zwyczajnie irytuje mnie, kiedy ktoś chce mnie oszukać. :)
18-12-2008, 21:44