Cytat:A to nie jest właśnie trochę część problemu? Że o białym mordercy o twarzy aniołka dostajemy wystawny, nowatorsko nakręcony, szeroko promowany i dyskutowany nawet na szczytach władzy serial, a jak ktoś się upomni co z murzynami, to jest odsyłany na drzewo że przecież dziesięć lat temu powstał jakiś tam serial o nich, więc nie ma problemu.Przecież to głośny, nagradzany serial o czarnej patoli, a nie o mastermindach :D Ostatni sezon powstał w 2023 roku. Co ty pierdolisz teraz
Cytat:To jest Netflix, takze wiesz.Netflix nie brał udziału w początkowej fazie produkcji, dopiero potem nabył prawa do dystrybucji, pewnie w bundle'u jak to zwykle się odbywa. Nie sądzę by ktoś tam się pochylał z miernikiem i sprawdzał poziom anty-białej propagandy ;)
Cytat:I ja tego nie widze ani w serialu, ani w komentarzach tworcow z pozycji telewizyjnych kanap.No ja w tym serialu podczas seansu dostrzegłem raczej krytykę rodzicielstwa i pozycji kobiet w społeczeństwie, które nawet herubinka są w stanie pociągnąć do zbrodni, a nie krytykę białych mężczyzn czy Andrew Tate'a
Cytat:Coz, pytanie o "early life" w takich sytuacjach jest absolutnie zasadne, ZAWSZE :)Aj waj, pora zmienić nazwisko na Goldstein :)
Cytat:ostatnio ogladalem z zona i...coz, kazala mi ten klamliwy, propagandowy shlock wylaczyc :)Wife material
25-03-2025, 12:42