Zwiastuny filmów animowanych
(07-04-2025, 15:44)samuuel napisał(a): disnejowska Księżniczka i Żaba (chyba ich ostatnia animacja 2D) oraz Sekret księgi z Kells (stylizowana animacja 2D).

Ostatnią animacją 2D Disneya jest "Kubuś Puchatek" z 2011 roku (przynajmniej tak twierdzi Bóg czyli Wikipedia).

(07-04-2025, 15:54)Pelivaron napisał(a):
(07-04-2025, 15:44)samuuel napisał(a): Lenie z akademii przy głosowaniu kierują się albo popularnością, albo jedyną animacją jaką obejrzeli z dziećmi, czyli wiadomo, że to będzie nieszczęsny Pixar/Disney.

Dlatego w tym roku Flow robione w piwnicy na laptopie w darmowym programie wygrało z wybitnym Dzikim robotem :)

Czy mam rozumieć, że bycie zrobionym w piwnicy na laptopie za pomocą darmowego oprogramowania umniejsza Twoim zdaniem wartość flmu? :)
Widziałem Flow i Robota i ten pierwszy jakoś mocniej na mnie wpłynął (hehe). Dodatkowo, Robotowi odbieram punkty za pewną - z punktu widzenia całości raczej nieistotną - dziurę fabularną, która drażni mnie jak drzazga w dupie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Wiadomości w tym wątku
RE: Zwiastuny filmów animowanych - Żółte Krzesło - 07-04-2025, 20:10