Jestem mocno zawiedziony trzecim Avatarem. To jest najgorszy film Camerona i nie dlatego że to słaby film. To wciąż poziom niedostępny dla większości reżyserów z Hoły.
Wkurwilo mnie jednak to jaki ten film jest daremny, jak bardzo nie potrzebny, wtórny. Jakbym oglądał remake dwójki tylko taki więcej, mocniej i bardziej kolorowo. Trójką to w zasadzie kopiuj wklej dwójka. Takiego kopiowania fabuły i poszczególnych scen dawno niewidzialem. Najgorsze jest też to że nic się nie zmieniło, fabuła nie została popchnięta do przodu, sytuacja Sullych się nie zmieniła, dalej kręcimy się w kółko i wracamy do punktu wyjścia.
Jak czytam że tutaj wątki zostały domknięte to ja się pytam jakie wątki.
Wkurwilo mnie jednak to jaki ten film jest daremny, jak bardzo nie potrzebny, wtórny. Jakbym oglądał remake dwójki tylko taki więcej, mocniej i bardziej kolorowo. Trójką to w zasadzie kopiuj wklej dwójka. Takiego kopiowania fabuły i poszczególnych scen dawno niewidzialem. Najgorsze jest też to że nic się nie zmieniło, fabuła nie została popchnięta do przodu, sytuacja Sullych się nie zmieniła, dalej kręcimy się w kółko i wracamy do punktu wyjścia.
Jak czytam że tutaj wątki zostały domknięte to ja się pytam jakie wątki.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
05-01-2026, 13:05