(16-03-2026, 09:29)Dr Strangelove napisał(a): No Prop, mam nadzieję, że dzisiejszy dzień wygląda tak - o 5 rano sms do kadr, że bierzesz na żądanie, a teraz jesteś już mocno pijany, a cała rodzina czeka z zapasami trunku, żeby Cię podlać jak wytrzeźwiejesz?Nie piję w ogóle.
Wiadomo, że Oscary to bzdura a ta ceremonia to już w ogóle wydawała się daremna na ile zdążyłem się zorientować przysypiając nad telefonem. Ale traktuję nagrody dla PTA jako uznanie dla dotychczasowej filmografii. Nadrobiłem Marty Supreme jakiś czas temu i mimo wielu atutów jednak nie mogę go uznać za film lepszy niż OBAA. A przynajmniej nie fajniejszy do oglądania. Pomimo z kolei wad filmu Andersona i mojego rozczarowania. Fajnie, że dostał swoje 5 minut, wydaje się, że autentycznie się cieszył i był wzruszony. Mam nadzieję, że nie zdziadzieje przez to. Ciekawe co dalej. Z jednej strony calu czas czekam na film formatu TWBB. Z drugiej, może niech wróci z czymś kameralnym ale bardziej andersonowskim.
Spoko mimo wszystko, że Trier dostał. Szkoda, że za słabszy film niż jego najlepsze.
Chalamet irytuje, ale przecież Jordan to był najsłabszy z całej stawki. Może nawet zdecydowanie najsłabszy.
16-03-2026, 11:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2026, 14:26 przez PropJoe.)